"Povești de noapte bună", un proiect creativ al Bibliotecii Județene "Lucian Blaga" Alba

După succesul avut cu volumul "Antologie de texte literare pentru copii" apărut în anul 2017 și cu cele două ediții ale antologiei "Verbum" apărute în anii 2019 și 2020, începând cu acest an Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba își propun să aducă la lumina tiparului un nou volum antologic de literatură pentru copii.

Acesta va cuprinde creații ale tuturor celor ce au înclinații înspre literatura pentru copii, fie că sunt autori consacrați, fie autori la început de drum, singura condiție fiind aceea de a respecta cerințele impuse pentru realizarea acestui proiect. Acestea sunt:

-  Textele trebuie să fie creații proprii și să nu mai fi fost publicate niciodată;

- Manuscrisul trebuie redactat la calculator, cu respectarea următoarele caracteristici: să fie redactat în Microsoft Word, cu caractere Times New Roman, mărimea caracterului de 12, spațiere la 1 rând, lungimea textului de maxim 15 pagini A4;

- În această sesiune sunt acceptate doar textele în proză (Povești), scrise obligatoriu în limba română;

- Sunt acceptate unul sau mai multe texte ale aceluiași autor, fiecare respectând condițiile de redactare de mai sus;

Toți cei care doresc să publice în antologia „Povești de noapte bună” sunt rugați să trimită manuscrisele până la data de 30.08.2021, însoțite de un CV literar, la adresa de E-mail bjapaulnanu@gmail.com. De subliniat că autorii nu vor fi remunerați și vor trebui să cedeze drepturile de autor Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. De asemenea, selecția textelor ce vor fi tipărite în cadrul volumului „Povești de noapte bună” va intra în responsabilitatea bibliotecii” arată un comunicat al organizatorilor.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy