EXCLUSIV  Piesă de teatru, sfârșit trist. Simona Popescu: A ars întreg decorul

Simona Popescu, invitata la DC News.
Simona Popescu, invitata la DC News.

Actrița Simona Popescu a mărturisit într-un interviu acordat DCNews că și-a dorit foarte mult să interpreteze personajului Ofeliei, din piesa Hamlet a lui William Shakespeare. Întâmplarea a făcut ca în momentul în care a fost aleasă pentru rol, întreg decorul piesei de teatru a ars după numai trei spectacole și nu s-a mai putut face nimic.

Actrița Simona Popescu a vorbit despre neîmplinirea cu care a rămas în urma pierderii unui rol pe care a dorit foarte mult să îl joace. 

Mi-aș dori să joc multe roluri. Mi-am dorit să joc roluri pe care nu am apucat să le joc și sigur am depășit vârsta personajelor. Ofelia mi-am dorit foarte mult. Am și jucat, dar spectacolul în care am jucat a avut o soartă tristă. Au fost trei spectacole la București și a ars decorul. Am rămas cu o frustrare întinsă peste ani apropo de rolul Ofelia. A fost acum mulți ani, vreo zece. S-a întâmplat asta, au descoperit la timp. Noi am rămas cu spectacolele jucate la Palermo, era un regizor italian.  

Referindu-mă la rol, a rămas o neîmplinire a mea. Cred că am căutat rolul acesta în alte roluri. Anumite caracteristici pe care eu le-am văzut în Ofelia am căutat să le găsesc în alte roluri., a dezvăluit actrița Simona Popescu în cadrul interviurilor DCNews. 

 Rolurile neîmplinite, regăsite în spectacolul de poezii

Cel mai tare mi-a plăcut să joc în spectacolul făcut de mine, spectacolul de poezie care deocamdată nu se joacă. Acolo am făcut mai multe roluri, fără nume neapărat, din cele pe care mi le-aș dori să le interpretez. E spectacolul care îmi este mie cel mai drag., a adăugat Simona Popescu.

Răspunsul poate fi urmărit AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel