Petra Kvitova s-a retras de la Eastbourne

Petra Kvitova a fost nevoită să renunțe la turneul de la Eastbourne, la o zi după câștigarea titlului Aegon Classic, din cauza unei leziuni abdominale. Tenismena din Cehia urma s-o întâlnească marți, în turul secund, pe românca Monica Niculescu. 

Una din favoritele de la Wimbledon, Petra Kvitova, s-a retras luni din turneul de la Eastbourne, din cauza durerilor în zona abdomenului. Această problemă vine la doar șase luni de la ultima accidentare a tenismenei, în luna decembrie a anului trecut a fost tăiată la mână de un hoț care a pătruns în apartamentul ei.

Duminică, Kvitova a învins-o în finală pe Ashleigh Barty (Australia), iar pentru acest succes Petra Kvitova va primi 470 de puncte WTA.

Cel mai probabil, tenismena va fi aptă pentru turneul de la Wimbledon, care va începe săptămâna viitoare. Kvitova a câștigat acest turneul in 2011 și 2014.

Tenismena va fi înlocuită de Tsvetana Pironkova.

Locul Petrei Kvitova de la Eastbourne va fi luat de bulgăroaica Tsvetana Pironkova, aceasta urmând s-o întâlnească marți pe românca Monica Niculescu, conform DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel