Performanță: Oltchim, calificată în semifinalele Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Paradoxal, deși au început grupa cu două înfrângeri, româncele au obținut calificarea în semifinale în ultima etapă, fără să dispute însă propria partidă. Asta Datorită rusoaicelor de la Zvezda, care au câştigat meciul cu Ferencvaros, scor 30-27.

Handbalistele noastre aveau nevoie de o victorie mâine pentru a se califica în semifinale, dacă s-ar fi respectat calculele hârtiei şi Ferencvaros ar fi câștigat în deplasarea din Rusia, scrie gsp.ro. Nu a făcut-o însă, chiar dacă a avut un avans de 4 goluri la pauză.

Conduse cu 11-16, rusoaicele au revenit fantastic, au marcat un gol până în minutul 30, iar apoi au mărşăluit spre victorie. Au preluat iniţiativa, au făcut 20-18 şi Ferencvaros nu a mai putut reveni. 25-19, 26-20, 28-23. Doar pe final s-au mai apropiat unguroaicele, dar a fost prea târziu. Perfect pentru Oltchim, care este în semifinale indiferent de rezultatul partidei cu Krim.

Acum, Oltchim are nevoie de o victorie la 5 goluri împotriva slovenelor pentru a se califica de pe primul loc din grupă şi să evite astfel pe Gyor în semifinale, echipă cu 5 victorii din 5 meciuri în grupe. Vâlcencele vor întâlni pe Larvik dacă le înving categoric pe cele de la Krim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel