Partidul Golanilor din 89 iese în stradă pentru manifestaţiile anti-Băsescu

pgr
pgr

Partidul Golanilor de la Revoluţia din 89 a anunţat că va ieşi în stradă pentru a susţine mişcarea anti-Băsescu. Aceştia au lansat o scrisoare deschisă prin care îşi arată nemulţumirea faţă de situaţia actuală a ţării şi au precizat că vor manifesta în Piaţa Universităţii alături de ceilalţi oameni.

Iată scrisoarea deschisă a Partidului Golanilor:

"Avand in vedere evolutia evenimentelor din ultimele zile, dar si din ultima vreme din Romania, evenimente care au tinut prima pagina a ziarelor, si care au fost intens mediatizate de mass-media audio-video, noi, Grupul de Initiativa privind fondarea Partidului Golanilor din Romania (P.G.R.), am decis sa iesim din anonimatul in care ne aflam, si sa ridicam si mentinem steagul sus, acolo unde El a fost lasat dupa evenimentele din decembrie 1989. Dorim sa reluam lupta pentru libertate, animati de gandul ca in decembrie 1989 si in primavara anului 1990, predecesorii nostrii care au fost partasi la Revolutie, aveau varsta pe care o avem noi in prezent.

Au trecut mai bine de 20 de ani de la acele evenimente, noi am crescut, si constatam cu dezamagire ca idealurile Revolutiei au fost pervertite, si ca, in fapt, nimic nu s-a schimbat, cel putin nu asa cum se dorea si doreste.

Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara nu a fost adoptat nici pana in prezent, lucru care a permis fostilor comunisti, actualmente spoiti in democrati, din esaloanele II si III ale defunctului partid de trista amintire, sa avanseze in cariera lor politica, sa ajunga sa ne guverneze si sa ne influenteze soarta si destinele.

Pana acum oameni au putut fi cumparati si amagiti, mintiti si inselati, dar pare-se ca a fost nevoie de un atac la o institutie a statului, pentru ca poporul si nu populatia, sa se trezeasca la realitate, si sa ia atitudine.

Tinem sa precizam, ca noi Grupul de Initiativa privind fondarea P.G.R.-ului, vom fi prezenti in strada, si vom participa activ la manifestatiile anti-Basescu care au loc zilele acestea in orasele din tara.

Mai tinem sa precizam faptul ca, aceest asa zis presedinte al Romanilor, nenea, caci domn nu il putem numi, si nici golan caci ar insemna sa intinam memoria celor ce au luptat si murit la Revolutie, Traian Basescu, are termen pana vineri sa isi prezinte demisia, si speram sa-si ia cu el si acolitul care ocupa functia de prim-ministru, Emil Boc. In caz contrar, noi, dar sper ca si cei ce au participat zilele acestea activ la proteste, garantam ca nu ne vom opri pana nu se va infaptui solicitarea noastra.

Invitam pe aceasta cale si Opozitia, sa ia atitudine, si sa fie solidara cu protestatarii, si sa isi prezinte si dumnealor demisia din toate structurile statului, inclusiv din Parlament, si sa ni se alature.

Impreuna suntem mai puternici, impreuna suntem Romania.Dumnezeu sa ne ajute si calauzeasca.Doamne ajuta si Traiasca Regele Mihai I al Romaniei!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel