Paris Hilton nu mai vine la Festivalul IntenCity de la Craiova

Sursa foto Facebook Paris Hilton
Sursa foto Facebook Paris Hilton

Deși inițial, în spațiul public a apărut o informație pe surse, confirmată, de altfel, de edilul Craiovei, potrivit căreia Paris Hilton se regăsea în line-up printre invitații Festivalului de la Criova, iată că astăzi edilul Craiovei a anujnțat că celebra Paris Hilton nu va mai urca pe scenă.

Paris Hilton nu va mai urca pe scena festivalului IntenCity de la Craiova, a precizat primarul orașului, Lia Olguța Vasilescu, pentru Euronews.

Festivalul IntenCity începe vineri 26 august, iar pe scenă vor urca artiști și DJ de renume

”Nu cred că va veni Paris Hilton. Până la ora actuală nu este contractul semnat cu Paris Hilton. Nu a fost niciodată vorba de un milion de euro. Eu din câte știu de la organizatori, era vorba de o sumă mult mai mică, dar este foarte adevărat că în momentul în care s-a discutat despre milioane de euro în presa din România, agentul ei a avut altfel de discuții cu organizatorul festivalului nostru și nu au fost acceptate condițiile, a rămas că poate pentru o ediție viitoare. Pe afișul oficial al festivalului nu apare Paris Hilton”, a spus Lia Olguța Vasilescu – primarul Craiovei.

Paris Hillton s-a apucat de curând de muzică şi a fost invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

”Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”, declara la începutul lunii august, Lia Olguța Vasilescu.

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ, nume de succes din muzica latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche.

Moștenitoarea Imperiului Hilton s-a apucat de ceva timp de muzică și mixează, ca DJ în cluburi sau la diferite evenimente. Conform unor informații,  Paris Hilton percepe onorarii de până la un milion de dolari pe noapte, pentru a mixa la un eveniment.

Citește și: 

Elena Băsescu, de nerecunoscut. Intervenţiile estetice i-au schimbat faţa

De curând, au apărut în presă imagini din care reiese că fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, ar fi întrecut măsura în privinţa intervenţiilor de înfrumuseţare. Internauţii continuă să comenteze negativ la adresa ei şi se declară dezamăgiţi, pentru că, spun ei, nu o mai recunosc pe frumoasa EBA. Din cele mai recente fotografii postate în online, se pare că Eba a cam exagerat cu botoxul. Asta se poate observa şi într-una din fotografiile celor de la Click!.

Sunt voci care susţin că EBA ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine. În plus, Eba a slăbit spectaculos în ultima vreme. Merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat”.

Câte operații estetice are Elena Băsescu

Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat, din motive doar de ea cunoscute, nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele. Eba și-a schimbat și dantura, promovând intens imagini cu ea zâmbind. Schimbarea este vizibilă, aceasta fiind foarte încântată de rezultat. Fiica cea mică a fostului președinte al României a fost deputat și europarlamentar câte un mandat, dar a activat și ca fotomodel, cu toate că este economist la bază. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris în 1999, că Elena Băsescu este „Paris Hilton a României”... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel