Elena Băsescu, de nerecunoscut. Intervenţiile estetice i-au schimbat faţa

Foto: Elena Băsescu, Facebook
Foto: Elena Băsescu, Facebook

Elena Băsescu este cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să facă mici retuşuri la lookul său prin intermediul operațiilor estetice. Iată cum arată la 42 de ani, după numeroase vizite la medicul estetician!

De curând, au apărut în presă imagini din care reiese că fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, ar fi întrecut măsura în privinţa intervenţiilor de înfrumuseţare. Internauţii continuă să comenteze negativ la adresa ei şi se declară dezamăgiţi, pentru că, spun ei, nu o mai recunosc pe frumoasa EBA. Din cele mai recente fotografii postate în online, se pare că Eba a cam exagerat cu botoxul. Asta se poate observa şi într-una din fotografiile celor de la Click!.

Sursa foto: Click!

Sunt voci care susţin că EBA ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine. În plus, Eba a slăbit spectaculos în ultima vreme. Merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat”.

Câte operații estetice are Elena Băsescu

Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat, din motive doar de ea cunoscute, nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele. Eba și-a schimbat și dantura, promovând intens imagini cu ea zâmbind. Schimbarea este vizibilă, aceasta fiind foarte încântată de rezultat. Fiica cea mică a fostului președinte al României a fost deputat și europarlamentar câte un mandat, dar a activat și ca fotomodel, cu toate că este economist la bază. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris în 1999, că Elena Băsescu este „Paris Hilton a României”. Recent era bănuită că și-a făcut inclusiv implant de gambe. Elena Băsescu a infirmat, însă, informația. Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia în vârstă de 8 ani și 6 luni,  pe Traian în vârstă de 7 ani, din fosta căsnicie cu Bogdan Ionescu și pe micuța Anastasia în vârstă de 3 ani și 9 luni, din relația actuală cu Cătălin Tomată.

Tot mai mulţi bărbaţi vor pătrăţele fără sport şi dietă

Se pare că numărul pacienților de sex masculin din clinicile de înfrumusețare a crescut cu 20 de procente în ultimii ani., potrivit INS. Și străinii vin la noi pentru astfel de intervenții, atrași de prețurile mai mici. Cei mai mulţi caută să-şi sculpteze abdomenul şi să obţină faimoasele pătrăţele fără să muncească la sală. Liposculptura, cum este denumită operația, este o liposucție avansată. Chirurgul scoate surplusul de grăsime de pe șolduri și de pe abdomen și aduce la suprafață mușchii. După o astfel de intervenţie, clientul pleacă acasă în aceeași zi, dar recuperarea durează câteva săptămâni, timp în care pacientul poartă un corset, dar își poate relua activitățile. Trebuie însă să țină dietă și să nu fumeze. Operația costă aproximativ 5.000 de euro, dar, nu este o soluție pentru oricine. De exemplu nu ajută persoanele supraponderale, scrie protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel