Ozana Barabancea, dezvăluiri: Eram rușinea familiei

Artista Ozana Brabancea, cunoscută cântăreață de operă și jurat al show-ului de la Antena 1 - Te cunosc de undeva -, a afirmat, vineri, la Sibiu, că povestea vieții sale este asemenea unui foileton și că era "rușinea familiei".

Venită pentru al treilea an consecutiv la Sibiu să concerteze în cadrul spectacolului "Povestea Naiului", Ozana Barabancea a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că iubește enorm Sibiul, un loc în care se simte ca acasă: "Pur și simplu, m-aș teleporta aici, pentru că aveți așa o energie frumoasă și locurile sunt minunate și oamenii sunt speciali și publicul este din ce în ce mai avizat", a spus artista, citează Agerpres.

Ea a mărturisit că și-a pierdut părinții de mică, că a descoperit după 40 de ani că e strănepoata unui primar din comuna Rășinari, localitate cunoscută datorită lui Octavian Goga și Emil Cioran, și că a fugit de acasă la 14 ani, ca să facă operă.

"Eu sunt singura "vinovată" în familie. Tatăl meu era director la o fabrică de elemente pentru automatizări, care între timp, după 40 de ani, s-a dărâmat. Mama lucra în arhitectură, sora mea, matematician și eu am fost oaia neagră a familiei. La 14 ani am fugit de acasă și am spus: eu vreau să fac operă, pentru că am descoperit opera. Ce înseamnă asta? Adică a fost un consiliu de familie în care s-a discutat treaba asta și eu eram rușinea familiei. Pentru că nu se putea accepta ca cineva să facă muzică, deși făcusem pian de la șapte ani. Singura care m-a susținut a fost mama mea, care și-a dat seama că am aceste înclinații și, de gura ei, până la urmă am făcut pianul și am continuat muzica și mi-am dat seama că Doamne, altceva nu aș fi putut să fac. Deci este singurul meu talent pe lumea asta", a povestit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, reacție extraordinară după moartea Marioarei Zăvoranu

Ozana Barabancea va concerta vineri seara, în Piața Mare din centrul Sibiului, alături de naistul Radu Nechifor și maestrul Gheorghe Zamfir, Delia și Cvintetul Vocal Anatoly, DJ Johnny DaMix, Marius Preda, Cezar Cazanoi, Transition, Taraful Marin Alexandru și mulți alți muzicieni și instrumentiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel