Ozana Barabancea, reacție extraordinară după moartea Marioarei Zăvoranu

Ozana Barabancea, jurata de la emisiunea "Te cunosc de undeva", difuzată de Antena 1, a transmis un mesaj extraordinar la aflarea veștii că Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață.

Celebra artistă Ozana Barabancea a ales un mod inedit de a arăta cât de marcată este de vestea că Marioara Zăvoranu a părăsit această viață, mult prea devreme și fără a fi existat o împăcare cu fiica sa, Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Juratul de la "Te cunosc de undeva" a postat o înregistrare audio în cadrul căreia recită versuri extraordinare scrise de Nicoleta Voicu, pe un fond muzical asigurat la pian de Petru Teodorescu.

Înregistrarea este însoțită de un mesaj explicit: "Aceasta inregistrare o postez acum gandindu-ma la Oana Zavoranu. Condoleante pentru decesul mamei sale , Marioara Zavoranu. Sa le lumineze Dumnezeu pe amandoua! Sper sa se impace undeva dincolo de timp si spatiu. Sa isi gaseasca linistea !Ozana Barabancea".

Ozana Barabancea este mama a doi copii, un băiat și o fetiță, pe care îi divinizează. Nu de puține ori, artista nu a avut nicio reținere să dezvăluie cât de mult îi iubește. Iată ce scria într-o postare mai veche pe Facebook, unde a publicat și o minunată imagine alături de fiica, amândouă purtând costume populare: "Soarele apune ! Si timpul isi urmeaza cursul. O stea apune, o alta rasare ! Viata e frumoasa si mergem inainte cu iubire de natura, de Dumnezeu, de noi! Sangele vorbeste prin fericirea din ochi. Mana ta imi sterge lacrima emotiei si imbratisarea bratelor tale delicate de copil frumos imi aminteste cat de fericita sunt ca te am. Ca va am pe amandoi! Sunt cea mai bogata si cea mai entuziasmata din lumea intreaga. Am o energie si o pofta sa ma falesc cu bucuria mea ce o resimt la nivel de ADN. M-am imbatat cu ea de cand am aflat ca cresti in pantecele mele. Dumnezeu mi-a dat semn ca sunt aleasa tocmai prin tine! Te iubesc, fiica mea!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel