Ovidiu Cuncea, divorț după ce a îmbrăcat haina preoției

Crişan Andreescu / 05 iul 2019 / 08:46 Salveaza PDF Comentarii
Ovidiu Cuncea, divorț de soție, după ce a ales calea preoției
Descriere foto: Ovidiu Cuncea, divorț de soție, după ce a ales calea preoției

Ovidiu Cuncea a divorț de soţia sa, Cristina.  Din câte se pare, acțiunea a fost introdusă de soția fostulu actor, după ce acesta a ales calea preoției.

Cristina, fosta soție a actorului a depus cererea de divorț în luna februarie a acestui an, iar magistrații Judecătoriei Sectorului 3 au decis, la sfârșitul lunii trecute, desfacerea căsătoriei, decizia fiind definitivă.

"Admite cererea principală și cererea reconvențională modificată. Desface căsătoria părților, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupașcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței", se arată în decizia de divorț a magistraților.

„Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni', dezvăluia Cuncea, la emisiunea Vorbește lumea.

Ovidiu Cuncea și Cristina au doi copii, un băiat și o fată.

 

Vezi și: Ovidiu Cuncea, de nerecunoscut: Simt că o să mai trăiesc, dar nu știu cât. Sufletul e răvășit

 

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24