Ovidiu Cuncea, de nerecunoscut: Simt că o să mai trăiesc, dar nu știu cât. Sufletul e răvășit

Antena 1
Antena 1

Actorul Ovidiu Cuncea, fostul partener de la Antena 1 al lui Dan Negru este astăzi de nerecunoscut. El a îmbrățișat viața religioasă, fiind diacon la mai multe biserici din București. El spune că astăzi are sufletul răvășit din mai multe motive. 

Invitat la "De-a viața ascunselea", emisiunea realizată de Florentina Fântânaru la Antena 3, Ovidiu Cuncea a vorbit despre cum se simte acum, când s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. 

"(...) Când spui acum 1980, puștii mă privesc și-mi spun tataie. Adevărul e că și eu când auzeam de cineva care are peste 50 de ani mă gândeam că mai are puțin și moare. Eu acum simt că o să mai trăiesc, dar nu știu cât. Îmi simt organismul sănătos, din ce în ce mai sănătos. Sufletul e răvășit la mine, din multe puncte de vedere, dar e într-o căutare, e o altă etapă a vieții. De-aia și multa lume îmi spune că nu mai sunt în aceeași vervă. Ba sunt în aceeași vervă, problema este că nu mai pot să-mi las libertatea vorbei care poate să ucidă. Sunt mai atent la ce spun, mai controlat. (...) Eu am fost un tip săritor tot timpul și pe stradă dacă văd oameni căzuți. Am primit odată o înjurătură și cred că mi-a dat și un pumn. Era iarnă și am vrut să ridic un bețiv din zăpadă. M-a înjurat și mi-a dat un pumn în cap," a spus Ovidiu Cuncea, la Antena 3. 

Actorul Ovidiu Cuncea a fost partener cu Dan Negru la emisiunea "Ciao Darwin", de la Antena 1 care a avut un mare succes în anii 2000. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel