Ovații pentru președintele Iohannis

DCNewsw a postat un filmuleț cu blocajul de trafic din această dimineață, arătând coloana oficială, cel mai probabil a președintelui Iohannis, îndreptându-se spre Romexpo. Bogdan Chirieac recunoaște că în această știre s-a strecurat o eroare.

Iată editorialul scris de Bogdan Chirieac pentru DCNews:

Ovații pentru președintele Iohannis

În mod eronat, colegii de la dcnews.ro au afirmat, filmând coloana președintelui Iohannis, că șeful statului a fost huiduit și claxonat de mii de automobiliști blocați în traficul demențial din zona de Nord a Capitalei.

Eroarea s-a propagat apoi în toată presa. Unii s-au repezit să afirme că președintele Iohannis trage ponoasele după întâmplarea cu ministrul Oprea. Încerc să repar acum această greșeală.

Președintele Iohannis nu a fost huiduit din cauza coloanei sale oficiale. Dimpotrivă, a fost ovaționat. Mii de automobiliști ce înaintau cu o viteză medie de 20 de centimetri pe oră și-au exprimat bucuria că președintele, însoțit de 20 de mașini, poate circula liber și neîngrădit prin Bucureștiul asfixiat de trafic și prin România fără infrastructură.

Un șef mare din Poliție a spus că, în conformitate cu legea, șoferii claxonagii pot fi amendați, fiindcă nu au așteptat în tăcere trecerea coloanei oficiale. Sper că individului i se va cere demisiaă. Nu poți opri oamenii să-și exprime bucuria la vederea unei coloane oficiale bine făcute.

Aflăm că în CSAT s-a aprobat ca toți președinții de partide politice să aibă și ei coloane oficiale. Sunt convins că șoferii vor saluta cum se cuvine orice coloană oficială le va tăia calea de-acum încolo.

Cât de autiști pot fi politicienii noștri! Ascunși în spatele legilor, pe care singuri și le-au promovat, să nu țină seama în niciun fel de realitățile cotidianului. Chiar nu se mai poate circula decât în coloană oficială? Nimic din ceea ce este cu adevărat important în această țară nu pare să atragă atenția şefilor de astăzi din România. De exemplu, poate că lucrul cel mai important este că, în două luni de zile, România va pierde definitiv 7 miliarde de euro bani europeni. Sau faptul că țara rămâne în continuare emblema corupției pe plan mondial și se află pe ultimele locuri – în general, chiar pe ultimul – la sute de capitole privind dezvoltarea umană în rândul țărilor UE.

În schimb, la coloane oficiale stăm bine. Suntem pe primul loc în Europa. De-aia ovaționează românii!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel