Oficialii lui CFR Cluj contestă vehement suspendarea lui Cadu

Fault Cadu
Fault Cadu

Comisia de Disciplină a LPF a decis, joi, ca jucătorul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, să fie suspendat pentru nouă etape, ca urmare a faultului violent pe care l-a comis asupra lui Jivko Milanov, de la FC Vaslui. De asemenea, căpitanul clujenilor a primit și o amendă de 18.000 de lei.

Fault criminal în Liga I: Cadu i-a rupt 5 dinți unui adversar. Video

Preşedintele executiv al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că suspendarea de nouă etape a lui Ricardo Cadu este o decizie exagerată a Comisiei de Disciplină. Mureşan susţine că şi Milanov este vinovat pentru că nu l-a protejat pe Cadu.

„Milanov are şi el o culpă, că nu l-a protejat puţin. Accidentarea nu e foarte gravă, sunt convins de asta. E o decizie exagerată şi nu o înţeleg. O să facem recurs, e o decizie emoţională şi influenţată de tot scandalul ăsta. Sunt foarte dezamăgit, dar nu pot să spun mai multe.

Nu mă aşteptam la atâtea etape, dar sper că la recurs să fie redusă pedeapsă. Eu îi doresc lui Milanov sănătate, cred că în două, trei săptâmani va juca. Accidentarea nu mai e atât de gravă în contextul ăsta.

Nu ştiu dacă din cauza trofeelor a primit atâtea etape. Trofeele nu deranjează. Eu cred că este şi o decizie şi împotriva clubului. Eu sper foarte mult ca la recurs să fie judecat mult mai corect”, a declarat Iuliu Mureşan la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel