Oana Roman, despre Marius Elisei, fostul și viitorul ei soț: Este singurul care mă iubește. A fost greu mult timp

Sursa foto: Facebook Oana Roman
Sursa foto: Facebook Oana Roman

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are acum cum fostul și viitorul ei soț, Marius Elisei. Vedeta este în culmea fericirii.

"Gestul ăsta de tandrețe, când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viata mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul ca sunt protejata și am ales corect cu sufletul. Știu că în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă sa mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună", a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman și Marius Elisei de recăsătoresc

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, după o perioadă în care au stat separați și fiecare și-a văzut de viața lui. Acum, cei doi vor să se recăsătorească, la doar câteva luni de la divorț. Deși inițial Oana Roman spunea că va fi vorba doar de o reînnoire a jurămintelor în fața lui Dumnezeu, cei doi au decis să căsătorească și în acte.

Așadar, cununia civilă va avea loc pe 24 septembrie, ziua de naștere a lui Marius Elisei.

"Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă", a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Vezi și: Oana Zăvoranu a dat-o de gol pe Oana Roman. Dovada, interviul de la DC News și DC Medical

Oana Roman, după ce i s-a recomandat să-și opereze fața: Nu am trăit niciodată din aspectul fizic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel