Oana Roman a copiat-o pe Kate Middleton. Iulia Albu: Modelul e mai mult decât inspirat

FOTO: Facebook Iulia Albu
FOTO: Facebook Iulia Albu

Rochia de mireasă a Oanei Roman a fost creația surorii sale, Catinca. A fost o rochie clasică, lungă până în pământ și foarte decentă.

VEZI ȘI: SCANDAL cu Oana Roman. Membru CNA: E imoral


Iulia Albu a comentat ținuta Oanei Roman spunând că rochia pe care vedeta a ales-o a fost inspirată de cea spre care și-a îndreptat atenția și Kate Middleton la nunta cu Prințul William.

"Despre rochia Oanei Roman... A fost: 1. Decentă (brațele acoperite, croi ce nu urmărea silueta), 2. Previzibilă, modelul fiind mai mult decât inspirat din cel al rochiei purtate de Kate Middleton la nunta sa cu prințul William.

Ce mi-a plăcut: lipsa paietelor și a pietricelelor și DECENTĂ de a nu alege un corset.

Ce nu mi-a plăcut: marcajul inutil din zona de sub sâni care anulează croiul lejer, buchetul mult prea mic și care arăta ca o bomboană gata de a fi devorată, asortarea copilului la buchet (TOO MUCH is too much!), machiajul extrem de vulgar și nuanța părului.

DA! TOATE femeile sunt frumoase în ziua nunții fie că sunt slabe, grase, blonde, brunete sau roșcate, însă ceea ce le face frumoase este acea strălucire legendară pe care nu am văzut-o pe chipul Oanei din cauza machiajului ce părea aplicat cu bidineaua. Păcat", a scris Iulia Albu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel