SCANDAL cu Oana Roman. Membru CNA: E imoral

Oana Roman
Oana Roman

După ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Oana Roman a stat mai mult în spital decât acasă şi a suferit câteva operații, din cauza unor complicații survenite în urma nașterii prin cezariană. Oana Roman încă mai așteaptă o explicație de la medicul care i-ar fi greșit intervențiile chirurgicale. Până atunci, vorbește despre acest doctor pe la televizor, fără să-i pronunțe numele, având un contract de exclusivitate cu PRO TV.

Încă dinainte de a naşte, Oana Roman a încheiat un contract cu PRO TV prin care s-a angajat, pentru o anumită sumă de bani, să vorbească exclusiv la acest post despre sarcină, naştere şi perioada postnatală. Vedeta face mai mult de atât, ea încercând să-l calomnieze pe medicul care a asistat la operația de cezariană. Oana Roman nu pronunță numele medicului, dar îi aduce acuzații foarte grave, acesta neavând posibilitatea să se apere.

Oana Roman, la Pro TV, despre medicul care i-a făcut cezariana

Întrebată dacă îl va da în judecată pe doctorul care i-a făcut cezariana, Oana Roman a mărturisit: "Eu aș vrea întâi să am o discuție față în față cu acest doctor și să îmi explice ce crede el că s-a întâmplat. A fost medicul meu care mi-a urmărit toată sarcina. Dacă a fost o problemă, să își asume măcar în fața mea. Eu n-am avut o problemă de sănătate și acum au venit toate peste mine", a spus Oana Roman la Pro TV. "Acest doctor, cu care eu am sperat să am o discuție față în față legat de situația în care m-a adus..., nu a mai dat nici un semn și nu a încercat un dialog cu mine, deși eu am spus public că aștept să și discut cu el înainte să iau orice măsuri în ceea ce îl privește! În același timp, vreau ca nici o altă femeie să nu mai aibă de suferit din cauza lui!", a scris pe Facebook vedeta.

Valentin Jucan (CNA): Nu este moral!

Valentin Jucan, membru CNA, a comentat pentru DC News acest scandal în care este implicată Oana Roman.

"Declarațiile pe care le-a făcut Oana Roman în spațiul public sunt declarații asumate. Bineînțeles că nu este moral, dar dacă ea aduce astfel de acuzații, medicul se poate apăra în instanță. Față de CNA nu este vorba de nicio încălcare a legii. Atâta timp cât televiziunile prezintă punctul de vedere doar al Oanei Roman nu este ceva foarte corect. Ar trebui să fie cerut și punctul de vedere al medicului în cauză. Dacă acest subiect continuă să fie dezbătut, jurnaliștii trebuie să vadă și părerea doctorului. Este vorba despre principiul audiatur et altera pars. Abia atunci avem de-a face cu legislația audiovizuală. În rest, dacă Oana Roman face acuzații, trebuie să le probeze atunci când persoana vătămată cere în instanță", ne-a spus Valentin Jucan.

Întrebat dacă are vreo importanță faptul că Oana Roman nu îi pronunță numele medicului pe care îl acuză, Valentin Jucan a zis: "Are importanță doar în relația dintre cei doi. Știți cum discută Oana Roman despre ce se întâmplă în viața ei. Este de notorietate. Dacă subiectul va fi preluat mai multe emisiuni mondene, trebuie să i se ceară opinia și medicului, în cazul în care i se spune numele. Dacă nu i se spune numele și se vorbește pur și simplu de un medic care i-a făcut ceva rău Oanei Roman, nu trebuie să fie contactat și doctorul. Atâta timp cât persoana nu poate fi identificată, nu trebuie să i se ia un punct de vedere. În acest moment, CNA nu are cum să ia nicio măsură. Oricum, cred că va fi o problemă care va ține doar de ei doi sau de televiziunea cu care Oana Roman are contract."

VEZI ȘI: Cum arată Oana Roman nemachiată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel