O pisică a supravieţuit după ce a parcurs 60 km blocată sub capota unei maşini

O pisică din Marea Britanie a suferit răni grave însă a reuşit să supravieţuiască după ce a parcurs peste 60 de kilometri blocată sub capota unei maşini, relatează duminică Press Association.

Pisica tărcată în vârstă de un an, pe nume Chi, din Brighton, East Sussex, a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă după ce a fost găsită blocată în compartimentul motorului unui autovehicul. Proprietara felinei, Kaylie Banks, de 30 de ani, a declarat că a fost nevoie de îndepărtarea grilei din partea frontală a maşinii pentru scoaterea animalului.

'M-am întors de la muncă şi Chi nu era nicăieri. După ce am căutat prin toată casa, am început să bat la uşile vecinilor. Nimeni nu o văzuse, aşa că m-am îngrijorat. Unul dintre vecini a venit apoi la mine şi mi-a spus că o găsise pe Chi blocată sub capota maşinii. În timp ce conducea, a auzit zgomote de la motor. Din fericire, a oprit maşina şi a văzut-o pe Chi înăuntru, blocată', a explicat Banks.

VEZI ŞI Pisicile simt durerile și energiile negative ale oamenilor și încearcă să le vindece

Chi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea ţesuturilor arse şi s-a întors acasă la proprietara ei, după cum a declarat o purtătoare de cuvânt de la People's Dispensary for Sick Animals (PDSA), relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel