Pisicile simt durerile și energiile negative ale oamenilor și încearcă să le vindece

Un bărbat, recent întors din spital după ce a suferit o operație, a fost fotografiat dormind cu o pisică pe piept. Nimic neobișnuit până acum. Numai că familia nu are nici o pisică, iar animalul se pare că a intrat pe ușa întredeschisă, transmite metro.co.uk

Pisica este unul dintre animalele magice de pe pământ. Aura sa se întinde și asupra familiei, casei și teritoriului unde trăiește. Unele persoane iubesc mai mult pisicile, decât alte animale, și le aleg drept animale de companie. Poate puțini știu că aceasta te protejează, iar puterea ei magică se întinde și asupra locului în care trăiește.

La fel a pățit și o familie din Insula de Sud din Noua Zeelandă. "Tatăl meu s-a întors din spital după o operație. A mers în sufragerie să se întindă puțin pe o canapea și a adormit", a povestit Andrew Fallon, membru pentru Rangitata al parlamentului din Noua Zeelandă. 

 (w670)

"Tata a fost lăsat să se odihnească și a lăsat ușa de la casă întredeschisă. Când mama a mers să verifice ce face, a văzut o pisică care se urcase pe umăr care, de asemenea, dormea, ținându-se de mâna cu tata. Singurul lucru ciudat este că nu dețin o pisică", a mai spus el pe Twitter. Povestea a devenit imediat virală pe Twitter, primind aproape 500.000 de like-uri. La fel ca familia Fallon, deși nu știm a cui este pisica, dar cu toții putem fi de acord că un pic de terapie cu pisici este modul de recuperare de care avem nevoie.

Comentariile au început să curgă imediat după postare. O persoană a scris: "Nu ai niciodată o pisică. O pisică deține sau te revendică - animalele sunt foarte deștepte și acest animal a realizat că tatăl tău are nevoie de dragoste."

Altcineva a scris: "Pisicile arată că au un fel de al șaselea simț. Pisicile se grăbesc să accelereze propriul lor proces de vindecare - și poate și al nostru? Acum suntem convinși că pisicile au puteri vindecătoare".

Pisica simte energiile negative și reacționează


Atunci când pisica simte spiritele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile. Pentru a se asigura că acele entități nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge. Felina va bloca entitatea cu energia sa pozitivă și o va conduce afară din casă. Pisica are un câmp astral atât de puternic încât simte imediat prezențele rele din jur. Din acest motiv, persoanele care comunică cu spiritele nu permit prezența vreunei pisici în camera respectivă.

Vezi și: Feng Shui: cum te ferești de energii negative?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel