O femeie a sunat la 112 pentru că fiul ei nu voia să consume carne

Foto ilustrativ. Imagine de Jan Vašek de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Jan Vašek de la Pixabay

O botoșăneancă întoarsă din străinătate a apelat la 112 pentru că fiul ei nu voia să consume carne.

O femeie din Botoşani a cerut ajutorul cadrelor medicale de la ambulanţă pentru că fiul ei, în vârstă de 16 ani, nu mânca. La faţa locului a fost trimis un echipaj cu asistent de la Serviciul de Ambulanţă.

Femeia abia se întorsese din străinătate, unde este plecată la muncă şi i s-a părut că fiul ei este prea slab şi nu se hrănește 'corect'.

La ce scenă a asistat echipajul de ambulanță

Cadrele medicale l-au găsit pe băiat certându-se cu mama lui, căreia încerca să-i explice că nu era nimic în neregulă cu el. Minorul a spus că nu are nimic, doar că nu doreşte să consume carne pentru că este vegetarian și nu îi place carnea.

Pentru că la faţa locului ajunsese şi un echipaj de poliţie, oamenii legii au legitimat-o pe femeie şi i-au spus că este pasibilă de amendă pentru apelare nejustificată a serviciului 112, scrie stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Carnea roșie procesată, riscuri pentru sănătate. Tot ce trebuie să știi înainte de a o consuma

VEZI ȘI: Un botoșănean care și-ar fi ucis iubita s-a lăudat 2 zile cu fapta, dar nu l-a crezut nimeni

Recent, un sucevean a sunat la 112 pentru că i se furase sticla de băutură primită de pomană 

Un bărbat care consuma băuturi alcoolice în fața unei biserici din Suceava a sunat la numărul de urgență 112 după ce un altul i-a furat sticla de băutură. Sticla era primită de pomană, de la credincioșii veniți la biserică, iar bărbatul nu a mai așteptat să ajungă acasă și a început să se cinstească în fața lăcașului de cult. 

Incidentul tragi-comic a avut loc luna trecută, în fața bisericii Sfântul Andrei din cartierul Burdujeni din Suceava, relata antena3.ro. Păgubitul a povestit polițiștilor deplasați la fața locului că participase la o pomană de la biserica suceveană, unde primise mâncare și 2 sticle de băutură. După ce a terminat mâncarea, acesta s-a așezat pe gardul bisericii pentru a consuma și cele 2 sticle de băutură. 

Un alt bărbat s-a apropiat de acesta și i-a cerut să bea și el din sticlă, dar cel ce avea să devină păgubit a refuzat. În acest caz, bărbatul a furat sticla și s-a făcut nevăzut cu ea. 

Păgubitul a sunat la numărul unic de urgență 112 și a spus că este victima unui furt. Polițiștii ajunși la biserică l-au audiat pe acesta, ocazie cu care bărbatul a povestit tot ceea ce se întâmplase.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt, dar șansele de recuperare a sticlei cu băutură sunt reduse. Păgubitul a primit și el o amendă, pentru consum de alcool în spații publice. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel