Noua iubită a lui Pique, luată la rost pe străzile din Barcelona de o ziaristă: ”Las-o în pace” - Video

Noua iubită a lui Pique, luată la rost pe străzile din Barcelona de o ziaristă”Las-o în pace” - Foto Pexels
Noua iubită a lui Pique, luată la rost pe străzile din Barcelona de o ziaristă”Las-o în pace” - Foto Pexels

Clara Chia Marti, tânăra cu care Gerard Pique s-a afișat după despărțirea de Shakira, a fost luată la întrebări de o ziaristă pe străzile din Barcelona, Spania.

În timpul unei plimbări prin oraș alături de o amică, Clara Marti a păstrat tăcerea în fața asediului de întrebări venite din partea unei jurnaliste.

”Clara, ce faci? E adevărat că ești cu Pique de mai mult de un an? E adevărat că-i cunoști copiii? Clara, nu vrei să spui nimic? Ce au spus părinții tăi când au aflat că Shakira și Pique s-au despărțit din cauza ta?”, a insistat jurnalista.

Clara nu a dorit să răspundă și a început să zâmbească. Mai mult, amica sa a încercat să blocheze cu mâna camera de filmat, spunând: ”Las-o în pace!”.

Citește și - Shakira şi Gerard Pique au confirmat despărţirea în luna iunie 2022, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fundaşul Gerard Pique de la FC Barcelona se despart.

Cei doi au confirmat într-o declaraţie prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice.

"Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectaţi intimitatea", se arată în declaraţie, conform Reuters.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, sunt împreună din 2011 şi au doi copii. Ei s-au cunoscut cu puţin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, când el a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)", cântecul oficial al turneului, al Shakirei, scrie Mediafax.

De ce Pique nu a cerut-o în căsătorie pe Shakira

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", spunea Pique, la începutul lunii mai, potrivit Mundo Deportivo. 

De altfel, acum câțiva ani, Shakira recunoștea că îi este frică de căsătorie: "Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă", spune cântăreața, conform Hola. Vezi articolul aici!

Citește și - Parchetul spaniol cere o pedeapsă de peste 8 ani de închisoare pentru Shakira, acuzată de fraudă fiscală

Parchetul din Barcelona a anunţat în luna iulie 2022 că va cere o pedeapsă de peste opt ani de închisoare pentru fraudă fiscală împotriva cântăreţei columbiene Shakira, care refuză orice acord cu procurorii şi se declară dispusă să fie judecată într-un proces, informează AFP.

În actul acuzării, consultat de jurnaliştii de la AFP, Parchetul din Barcelona a precizat că va solicita şi o amendă de aproape 24 de milioane de euro pentru cântăreaţa pop, acuzată că s-a sustras de la plata unei sume de 14,5 milioane de euro către fiscul spaniol între anii 2012 şi 2014. Justiţia din Spania va trebui să decidă în privinţa desfăşurării unui proces şi a datei de începere a acestuia.

Shakira se declară nevinovată

Shakira, care se declară nevinovată, a anunţat miercuri că refuză să încheie un acord cu Parchetul spaniol, precizând că preferă să fie judecată într-un proces decât să accepte procedura prin care ar trebui să îşi recunoască vinovăţia. Potrivit avocaţilor ei, posibilitatea de încheiere a unui acord rămâne totuşi deschisă până la începutul audierilor la Tribunalul din Barcelona, în condiţiile în care trimiterea oficială în judecată a vedetei pop, în vârstă de 45 de ani, nu a fost încă pronunţată.

Cântăreaţa, care denunţă 'o încălcare totală a drepturilor' sale şi 'metode abuzive' din partea Parchetului spaniol, s-a declarat 'încrezătoare că instanţa îi va da dreptate', au declarat miercuri consilierii artistei într-un comunicat de presă. Parchetul din Barcelona o acuză pe interpreta pieselor 'Hips Don't Lie', 'Waka Waka', 'Loca', 'Don't Bother' şi 'La Tortura' că nu şi-a declarat veniturile la Administraţia fiscală spaniolă în anii 2012, 2013 şi 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel