Shakira şi Gerard Pique au confirmat despărţirea, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o

Sursa foto: Facebook Shakira
Sursa foto: Facebook Shakira

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fundaşul Gerard Pique de la FC Barcelona se despart.

Cei doi au confirmat într-o declaraţie prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice.

"Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectaţi intimitatea", se arată în declaraţie, conform Reuters.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, sunt împreună din 2011 şi au doi copii. Ei s-au cunoscut cu puţin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, când el a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)", cântecul oficial al turneului, al Shakirei, scrie Mediafax.

De ce Pique nu a cerut-o în căsătorie pe Shakira

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", spunea Pique, la începutul lunii mai, potrivit Mundo Deportivo

De altfel, acum câțiva ani, Shakira recunoștea că îi este frică de căsătorie: "Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă", spune cântăreața, conform Hola

A doua lovitură pentru Shakira

Cântăreaţa „Hips Don't Lie" se confruntă cu un proces pentru presupuse acuzaţii de fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un apel pe 26 mai. Procurorii susţin că nu a plătit impozite de până la 14,5 milioane de euro pentru veniturile obţinute între 2012 şi 2014. Echipa sa juridică a declarat în comunicat că va continua să îşi apere cazul cu argumente juridice solide.

"Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate ţările în care a trebuit să plătească impozite şi a avut încredere şi a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialişti şi consilieri", se arată în declaraţie.

Această declaraţie vine la câteva zile după ce în presa spaniola a apărut informaţia că Pique a înşelat-o pe Shakira cu "o blondă de 20 de ani".

"Cântăreața l-ar fi prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", menționa El Periodico, la începutul lunii.  Conform sursei citate, fotbalistui s-ar fi mutat deja singur într-un alt apartament acum câteva săptămâni. Motivul pentru care ar fi înşelat-o pe artistă ar fi "o criză sentimentală".

Un tribunal spaniol a respins apelul cântăreței columbiene Shakira și a ratificat o decizie anterioară, care a considerat că există „suficiente dovezi" pentru a o trimite în judecată pentru o presupusă fraudă fiscală, se arată într-un document judiciar publicat joi citat de Reuters.

Procurorii susțin că Shakira locuia în regiunea Catalonia, din nordul Spaniei, în acei ani, deși reprezentanții vedetei pop columbiene au declarat că s-a mutat în Spania abia în 2015, unde și-a îndeplinit toate obligațiile fiscale de atunci. Noua decizie este o ratificare a unei hotărâri judecătorești anterioare, emisă în iulie 2021. Instanța trebuie încă să o trimită oficial în judecată și să stabilească o dată. Echipa ei juridică a declarat joi, în declarația de presă, că va continua să își apere cazul cu argumente juridice solide.

Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, locuiește cu fundașul clubului de fotbal FC Barcelona Gerard Pique și au doi copii. Ei sunt împreună din 2011, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel