Noua carte a lui Valentine Low face dezvăluiri șocante despre Harry și Meghan. ”Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”

În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles/ Sursa Facebook Familia Regală
În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles/ Sursa Facebook Familia Regală

Noi declarații-bombă despre Harry și Meghan provin din noua carte-bombă a lui Valentine Low, ”Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”. 

Autorul, corespondent regal al publicației Times timp de cincisprezece ani, povestește o serie de întâmplări inedite despre ducii de Sussex, care stârnesc deja discuții. Textul a fost lansat recent în Marea Britanie, dar Times a anticipat câteva fragmente care au galvanizat deja presa britanică și nu numai. După declarațiile șocante despre relația lui Harry și Meghan cu personalul lor, alte povestiri culese de Low atrag acum atenția, potrivit Today.

Schimbarea lui Harry

Reporterul spune că prințul era ”un băiat sălbatic” când a cunoscut-o pe Meghan. Întâlnirea cu actrița i-a schimbat viața, ajutându-l să se stabilească după ani tulburi. ”Tânărul prinț a fost o figură fascinantă, a zburat cu un elicopter Apache și a fost puternic implicat în domeniul sănătății copiilor, cu organizații de caritate precum Well Child. Dar era și un băiat destul de sălbatic”, scrie Low.  

Autorul amintește când Harry a folosit un epitet rasist către unul dintre camarazii săi, de deghizarea unui general nazist care a dezlănțuit o ploaie de comentarii împotriva prințului și a Familiei Regale dar și de anul 2012 când Ducele de Sussex a fost fotografiat gol în Las Vegas. 

Pe scurt, Harry a petrecut câțiva ani tulburi. ”Când Harry era tânăr, era ușor să-i ierți greșelile. Dar în ce moment un băiat sălbatic se transformă într-un adult mizerabil? Băiatul sălbatic a murit în ziua în care Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle”, scrie Low în cartea sa.

O relație salvatoare pentru prințul care și-a putut reabilita imaginea, grație sprijinului și apropierii soției sale. Dar nu doar trandafiri și flori în Sussex. Reporterul The Times a preluat, de asemenea, declarații puternice de la foștii angajați ai cuplului, care au spus că au fost hărțuiți și opoziți de cei doi membri ai familiei regale, descriși drept ”narcisiști ​​și sociopați”.

Meghan, un model de sociopat narcisist

Potrivit a ceea ce scrie Valentine Low în cartea sa ”Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”,  Meghan Markle a fost un model de ”sociopat narcisist” care își plănuia de la bun început ieșirea din familia regală. Acestea sunt declarațiile despre Ducesa de Sussex lansate de personalul ei. 

În carte se mai scrie că Meghan a fost acuzată în repetate rânduri de comportament neadecvat, aproape de bullying, în detrimentul personalului său. Relația devenise atât de tulburată încât propriul frate al lui Harry, Prințul William, a trebuit să intervină într-o situație de acest gen.

Dar nu numai Meghan, se pare că și Prințul Harry a fost ”la fel de disprețuitor” față de personal. O persoană din interior i-a spus reporterului: ”Le-a trimis e-mailuri oribile. A fost atât de crud”.

Fosta actriță a fost hotărâtă să relateze o altă versiune a faptelor în cursul interviului cu Oprah Winfrey, aceasta negând acuzațiile de agresiune, ba mai mult susținând că s-a gândit chiar la sinucidere.

Se pare că având în vedere abuzul și bullyingul constant al ducesei, personalul și-a dat o poreclă care sublinia climatul de tensiune care plutea la acea vreme în palat: ”Sussex Survivors Club”, tradus,”Clubul Supraviețuitorilor Sussex” 

Citește și:

Angajaţii Casei Regale britanice au urât să lucreze pentru Meghan şi Harry. Ducii de Sussex ar fi făcut "teste de loialitate" cu angajaţii

Angajaţii ar fi fost cu nervii la pământ înaintea întâlnirilor cu Meghan Markle, afirmă Valentine Low în noua sa carte, Curtenii: Puterea ascunsă din spatele coroanei. 

Conform lui Low, prinţul Harry ar fi avut momente de "paranoia", în care i-ar fi supus pe angajaţi la "teste de loialitate" ca să vadă dacă aceştia luptau pentru el. 

În carte, Low mai spune că ducele de Sussex căuta semne ale "sindromului de Palat", care arăta dacă un angajat devenise sau nu obişnuit cu Casa Regală. 

Palatul Buckingham a declanşat, în 2018, o anchetă asupra personalului după ce Ducesa de Sussex, Meghan Markle, s-ar fi plâns de bullying. Cu toate astea, rezultatele nu au fost date publicităţii. 

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel