Niște tehnocrați diluați de 4600 de ori!

Am aflat ieri la SUBIECTIV ca ICECHIM nu este nici pana acum autorizat in analiza biocidelor! De la chimisti am mai aflat ca nu poate exista diluare de pana la 2700 de ori. Cu atat mai mult nu poate exista diluare de pana la 4600 de ori asa cum s-a spus la un moment dat despre dezinfectantii de la Hexi Pharma! 

Din lunga lista de companii care livreaza spitalelor tot felul de substante doar firma defunctului Condrea se afla sub lupa si asta desi Guvernul promisese la un moment dat ca le verifica pe toate. Au trecut mai mult de trei saptamani si nimic! Suspecta tacerea aceasta... Suspecta dar explicabila cumva. Daca nu ai nici pana acum laborator autorizat si te apuci sa-i verifici, risti tot atatea procese cate firme controlezi! Probabil ca de aia tehnocratii lu' peste care au umplut Palatul Victoria ezita sa mearga mai departe.

Nu au ezitat sa arunce vorbe pe piata, nu au ezitat sa acuze si asta este ceva suspect pentru ca multi dintre ei vin de la Bruxelles si chiar daca frecau menta pe acolo tot se lipeau de ei niste notiuni simple de drept comercial si economie de piata in asa fel incat sa realizeze ce efecte pot avea niste vorbe aruncate in calitate de ministu de pilda. Cuvintele astea neatent alese pot costa bani grei pierduti prin fel de fel de procese sau pagube pentru niste companii.

Dar oare sunt neatent alese cuvintele sau asa trebuia sa se intample? Dupa cazul Bradet nu numai ca acesti oameni par a nu fi invatat nimic, mai dau si senzatia ca exerseaza in continuare metoda. Ati mai auzit ceva despre cauzele mortii acelor bebelusi din Arges?

Ati mai aflat cumva ce s-a intamplat cu fabrica de produse lactate dupa ce inalti oficiali tehnocrati au indus ideea falsa ca din cauza produselor de acolo s-au imbolnavit copiii? Stiti cumva sa se fi intamplat ceva notabil dupa ce intr-un raport al Corpului de Control al Guvernului (document prezentat la SUBIECTIV) s-a indus ideea ca niste vaccinuri ar putea fi cauza imbolnavirii acelor copii din Arges? Cat din tot ceea ce ne este dat sa vedem sau sa auzim este perdea de fum si cat realitate concreta? Ce se afla in spatele acestor mesaje care ne inunda zilnic urechile si in spatele carora stau multe imprecizii, promisiuni neonorate sau laboratoare neacreditate?

Cineva imi spunea zilele trecute istoria vaccinului antitetanos. Cata vreme Institutul Cantacuzino functiona la parametri normali o fiola putea fi achizitionata de spitale cu suma de cinci lei. Dupa ce institutul si-a dat obstescul sfarsit o fiola de vaccin antitetanos cumparata din Franta costa in jur de 33 de lei!

Nu ai cum sa nu te intrebi:trebuia sa dispara un institut ca sa se intample asta? A fost nevoie sa moara oameni ca sa se umple Palatul Victoria de tehnocrati ? Trebuia sa existe stirea ca dezinfectantii sunt diulati si de pana la 4600 de ori desi asa ceva este imposibil din punct de vedere chimic? Trebuia sa moara Condrea sau, ca sa formulez mai soft, e mai bine ca el nu se mai afla printre cei vii? Uite cate intrebari la limita teoriei conspiratiei se nasc doar pentru ca tehnocratii lu' peste prajit habar nu au sa comunice, sau asa au ei instructiuni sa comunice! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel