Nelu Ploieșteanu în stare gravă. Mara Bănică, informații noi: Veștile nu sunt extraordinare! Soția a leșinat

Sursa foto: Facebook Nelu Ploiesteanu
Sursa foto: Facebook Nelu Ploiesteanu

Mara Bănică a făcut noi declarații desprea starea lui Nelu Ploieșteanu, după ce acesta a fost intubat, în stare gravă, fiind infectat cu coronavirus.

"Puţin mai devreme, a coborât unul dintre medicii de la Spitalul de Urgenţă care are grijă de secţia ATI şi a stat de vorbă cu fiica artistului şi veştile nu sunt extraordinare. Următoarele 36 - 48 de ore sunt critice pentru nea Nelu Ploieșteanu. Dacă organismul lui va accepta această luptă și va dori să lupte, există oarecare şanse să scape cu viaţă din încercarea asta grea. Din păcate, faptul că a plecat pe semnătură din spital i-a agravat situaţia. Familia nu a fost de acord cu externarea", a spus Mara Bănică, la Antena 3.

"Soţia lui Nelu Ploieșteanu a leşinat"

"Soţia lui Nelu Ploieșteanu a leşinat în casă şi a trebuit să fie şi ea transportată la spital pentru că, în căzătură, s-a lovit foarte tare la cap şi a fost necesară intervenţia medicilor şi a fost cusută cu trei copci. Apoi, readusă acasă pentru că şi ea şi una dintre fiice sunt în izolare. Cea care merge la spital şi ţine legătura cu medicii este cealaltă fiică a artistului", a mai spus Mara Bănică.

Vezi și: Nelu Ploieșteanu în stare gravă. Mara Bănică: Îmi spunea că nu există acest virus. A plecat pe semnătură din spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel