Negrescu spune că nu mai este loc de ambiții personale. Ce recomandă pentru o nouă conducere PSD

Victor Negrescu știe că PSD are foarte mult de muncă, pentru a-și reveni după loviturile politice primite în ultimele luni, și crede că este loc pentru fiecare în partid.

Victor Negrescu, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, înaintea ședinței de marți seară a CExN al PSD, că formațiunea are ”are maturitatea necesară pentru a trece peste acest moment de cumpănă” și că ”este loc pentru fiecare” în partid.

"Partidul Social Democrat are maturitatea necesară pentru a trece peste acest moment de cumpănă. Împreună vom găsi cele mai bune soluții în așa fel încât să relansăm stânga românească. Dincolo de persoane, este importantă oferta noastră politică pentru alegerile de anul viitor. Nu mai este timp și loc pentru ambiții personale, avem nevoie de o conducere colegială care să folosească toate resursele noastre pentru reclădirea Partidului Social Democrat. Avem foarte mult de muncă", a afirmat fostul europarlamentar PSD Victor Negrescu, pentru Mediafax.

Este loc pentru fiecare în partid


”Toți am înțeles acest lucru și sunt convins că până la ora ședinței toate lucrurile vor fi clarificate pentru a putea merge înainte cu încredere și în echipă. Toate discuțiile purtate recent au ca menire să permită fiecărui coleg să se exprime pentru că nimeni nu are proprietatea adevărului absolut. Soluția, evocată de majoritatea colegilor, constă în modernizarea acțiunii noastre politice și o opoziție solidă, dar constructivă în vederea protejării drepturilor câștigate de cetățeni”, a mai spus Negrescu. El a ținut să mai spună că ”este loc pentru fiecare” în partid.

Viorica Dăncilă ar urma să își anunțe demisia din funcția de președinte al PSD la ședința Comitetului Executiv al partidului de marți, au declarat surse politice pentru Mediafax. Reuniunea CEx va avea loc de la ora 18.30, la sediul formațiunii din Kiseleff.

În funcția de președinte interimar până la Congresul PSD va fi desemnat, cel mai probabil, Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților a anunțat pe Facebook că s-a întâlnit luni cu Viorica Dăncilă și i-a transmis acesteia că va discuta cu președinții organizațiilor din țară despre rezultatul obținut de partid la alegerile prezidențiale. El a adăugat că a fost o discuție „calmă” și „așezată”. La ședință există și posibilitatea convocării unui Congres al partidului, în următoarea perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel