Natalie Portman s-a căsătorit cu coregraful Benjamin Millepied

Natalie-Portman-Wedding-Benjamin-Millipied
Natalie-Portman-Wedding-Benjamin-Millipied

Natalie Portman s-a căsătorit sâmbătă seară cu coregraful Benjamin Millepied, într-o ceremonie restrânsă, de rit mozaic, la o reşedinţă privată din apropiere de Big Sur, California, alături de familie şi prietenii apropiaţi, printre care şi Ivanka Trump, fiica miliardarului Donald Trump, conform UsMagazine.com.

Potrivit unei surse, ceremonia - organizată după lăsarea serii, conform tradiţiei evreieşti - a avut loc într-o reşedinţă privată din regiunea californiană Big Sur. La eveniment au participat familiile şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, printre care s-a aflat şi Ivanka Trump, informează people.com, citat de Mediafax.

Natalie Portman, în vârstă de 31 de ani, şi Benjamin Millepied, în vârstă de 35 de ani, s-au cunoscut în toamna anului 2009, în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

În decembrie 2010, Portman a anunţat că era însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied. Fiul lor, Aleph, s-a născut în iunie 2011 .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel