Nadia Comăneci, RELAŢIE-BOMBĂ cu Gigi Neţoiu

Sportiva de nota 10, Nadia Comăneci, s-a aflat în atenția Securității mai ales după fuga în Statele Unite. 

Securistii i-au luat la întrebări pe toți apropiații gimnastei, au intrat în casa ei și au ridicat absolut tot, iar printre cei care au trebuit să dea cu subsemnatul s-a aflat și Gigi Nețoiu.

Securiștii credeau că Nețoiu a avut o relație cu sportiva și, astfel, l-au luat la întrebări pe fostul acționar de la Dinamo, scrie Cancan. Totuși, nu există un element clar care să arate că Nadia și fostul acționar de la Dinamo au fost împreună în anii comunismului.

Dosarul Sport”, asa cum este trecut la CNSAS, conține mai multe volume pline cu note informative despre tot sportul românesc. Printre sutele de file, securiștii au trecut și pasaje din scrisorile primite de cea care a luat prima nota de 10 din istoria gimnasticii, scrisori ridicate din apartamentul sportivei, la scurt timp după ce aceasta a fugit din țară. 

Citește și: Ilie Năstase, urare neașteptată pentru Nadia Comăneci, de ziua ei

Recent, din dosarul Nadiei au fost făcute dezvăluiri despre relația acesteia cu Ștefan Bănică Jr., cei doi având o relație, în timpul căreia sportiva ar fi rămas însărcinată.

"Ai grijă! O să-ți trimit eu mai multe cărti, să știi ce ai de făcut. Nadia! Să stai cuminte! Pastrează copilul și maschează burta cât mai bine!", era mesjul lui Banică pentru fosta sportivă.

În 1994, Nadia Comăneci s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner, iar peste doi ani s-au căsătorit. Cei doi au împreuna un băiat, numit Dylan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel