Ilie Năstase, urare neașteptată pentru Nadia Comăneci, de ziua ei

Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase reprezintă "tripleta de aur" a sportului românesc. Cele trei legende ale sportului românesc au şi o relaţie de prietenie, de notorietate. Cum Nadia Comăneci a împlinit, miercuri, vârsta de 53 de ani, Ilie Năstase n-a ratat momentul să-i facă o urare mai puţin convenţională.

Ilie Năstase a dezvăluit că, de-a lungul timpului, nu a reuşit să-i facă niciun cadou "Zeiţei", dar nu a existat an în care să nu o sune de ziua ei. "Ea e în America, eu aici. E cam greu să-i fac cadouri. Când şi eu, şi ea eram în ţară, pe timpul comunismului, ea avea 14 ani. Era la vârsta păpuşilor. Din păcate, atunci, statul român îi dădea păpuşi şi ursuleţi neuitând, în schimb, să-i ia toţi banii", a explicat Ilie Năstase.

CITEȘTE ȘI: Nadia Comăneci, gest nemaivăzut la un Forum

Marele "Nasty" i-a făcut Nadiei şi o urare în stilul său caracteristic: "Păi ce să-i urez....? Îi urez să mai facă un copil. Să aibă şi o fată! Ar putea să o dea la gimnastică. Ar putea fi talentată ca ea", a mai spus Ilie Năstase pentru Sportnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel