EXCLUSIV  Moţiunea de cenzură, drum spre anticipate. Răzvan Cuc: E o marotă! PSD nu se teme!

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

Deputatul PSD Răzvan Cuc a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce au depus social democraţii moţiune de cenzură, dar şi cum vede potenţialele alegeri anticipate, dacă Guvernul Orban pică. 

"Evident că voi vota moţiunea de cenzură. Nu ne temem de absolut nimic. Ţinând cont de lungul şir de gafe pe care îl fac liberalii la guvernare, practic s-a grăbit depunerea moţiunii de cenzură, pentru că ei nu ţin cont de absolut nimic din punct de vedere constituţional, au omorât toate proiectele de infrastructură, s-au împrumutat peste măsură, deci e clar că trebuie să îi dăm jos cât mai repede.", a declarat Răzvan Cuc, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Anticipatele înseamnă pierderea mandatului de parlamentar

"În comparaţie cu ce nenorociri fac ei de când sunt ei la guvernare, pierderea mandatului e nimic. Moţiunea e binevenită. Ei ţin cu dinţii de guvernare şi fac ce vor. Asta e o marotă cu alegerile anticipate, de fapt ei vor să mascheze tot ceea ce fac rău. Vedeţi dumneavoastră că se mişcă ceva în România? Disperarea lor mare este să nu se fi ajuns cu alegerile parlamentare la termen, pentru că 1 septembrie este data la care trebuie mărite pensiile, salariile profesorilor, dublarea alocaţiilor. E normal să încerce marota asta a anticipatelor!", a mai subliniat deputatul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel