Monica Niculescu a câştigat turneul de la Florianopolis

Românca Monica Niculescu, locul 75 mondial, a câştigat turneul de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, obţinând primul său trofeu de simplu în circuitul WTA, informează site-ul oficial al competiţiei.

"Totul a fost perfect pentru mine. În al doilea set eram foarte obosită. Am vrut să chem de mai multe ori fizioterapeutul. La finalul meciului, am început să am crampe. Umiditatea era ridicată, eu eram foarte obosită şi adversara mea juca foarte bine. Eu nu eram la capacitate maximă. A trebuit să fiu mai agresivă, ca să domin jocul. Acum sunt foarte fericită că am câştigat. Mă simt foarte obosită. Deocamdată vreau doar să mă odihnesc şi să mă gândesc mâine la ce am realizat. Dar sunt foarte fericită. Am mai jucat două finale, cu Azarenka şi Venus, şi le-am pierdut pe acelea. Iar azi am câştigat. Cu siguranţă voi reveni aici anul viitor pentru a-mi apăra titlul. Mi-a plăcut mult aici. Totul a fost perfect pentru mine, transportul, mâncarea, hotelul... În plus, am fost aproape de centrul comercial şi plaja este de asemenea frumoasă. Am avut parte de tot ce îmi trebuia", a spus Niculescu.

Niculescu a învins-o în finală, după o oră şi 59 de minute de joc, pe sportiva rusă Olga Puchkova, numărul 109 mondial, scor 6-2, 4-6, 6-4.

 Pentru această performanţă, Monica Niculescu a obţinut 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 40.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel