Mirela Vaida, sfidată de procuror după atac. Mesaj DISPERAT în direct: Mi-a spus că-mi taie gâtul! Fă ceva și apără-mă!

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors la studiourile Antenei 1. Vedeta a transmis un mesaj disperat către autorități. 

Mirela Vaida, atacată din nou: Geamurile studioului Acces Direct, SPARTE- VIDEO: Primele imagini

Mirela Vaida a fost atacată din nou, în timpul unei pauze de publicitate, de aceeași femeie care a mai încercat să o rănească. Poliția a fost chemată pentru a cerceta cele întâmplate.

Femeia, care a revenit dezbrăcată, la fel ca la atacul din luna martie, a spart geamurile sediului Acces Direct și a făcut scandal, cerându-i din nou bani vedetei de la Antena 1. 

Mirela Vaida, speriată. Mesaj ferm pentru autorități

"Să mă lase în pace! Dacă un om are o idee fixă și are și niște probleme și niște tulburări, eu sunt convinsă că ea va încerca să facă tot posibilul să ducă acest plan la bun sfârșit.

Eu nu am o problemă neapărat cu oamenii bolnavi, că de aia sunt bolnavi. Ce să le ceri dacă sunt bolnavi! Dar atunci trebuie izolați sau ținuți în niște spitale până la vindecare sau trebuie, nu știu, dacă au discernământ, pune-i la pușcărie! Fă ceva! Fă ceva și apără-mă! Apără-mă, pe mine, cetățean al României. Tu, instituție a statului, apără-mă!

Că dacă eu mă apăr singură, cum fac băieții ăia șmecheri, pe mine mă iei. Pe mine mă iei! Pe mine mă închizi! Mie îmi pui cătușele și apoi dai și la televizor! Deci eu nu am voie să-mi apăr viața! Ok, apără-mi-o tu, stat! Apără-mi-o tu!", a spus Mirela Vaida, în direct la Acces Direct. 

Procurorul care s-a ocupat de primul atac al vedetei, sfidare. Ce spune Mirela Vaida

"Ăsta nu e finalul. Finalul ar fi dacă ea ar fi luată și internată undeva sau dacă procurorii ar înțelege că asta chiar este o amenințare. Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări! Nu se sesizează nimeni?! 

Procurorul a întors dosarul și a spus: "Hai, domne, e distrugere! Doar pentru distrugere!" A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul! "Doamnă, doamnă, haideți, ce vreți?" Eu cred că procurorul zice: Vă victimizați cam mult! Adică, pe bune, femeia a intrat și ea și a dat un bolovan, așa și?! V-a nimeni? Nu! Hai, pa! Hai că am altă treabă!

Nu e reținută nici măcar pentru amenințare. Eu am cerut pentru tentativă de omor!

Au evacuat-o din spital, cu acte! Îi întreb și eu pe cei de la Spitalul Obregia, dacă ne poate cineva un comunicat oficial. Cum anume ați externat-o pe această femeie, că e veche la dvs, o cunoașteți. De ce o externați?", a mai spus vedeta, în direct. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel