EXCLUSIV  Mihai Morar a provocat-o pe Claudia Țapardel. Dezvăluire în premieră la DC NEWS: Nu m-a ajutat absolut deloc în politică

Mihai Morar și Claudia Țapardel au avut un dialog savuros despre copilărie și părinți, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Mihai Morar, lecție despre omenie pentru popor și politicieni: Mă sperie, am cunoscuți care au intrat în politică și sunt dezamăgiți

Mihai Morar și Claudia Țapardel au depănat amintiri și au vorbit despre educația pe care au primit-o de la părinți. Mihai Morar a dezvăluit că le este recunoscător părinților pentru dragostea pe care i-au oferit-o și că nu poate fi autoritar în fața celor trei fete pe care le are, dar că le oferă multă dragoste, așa cum a fost învățat de mic. 

"Eu cu organizarea stau destul de greu și atunci las în seama fetelor mele toată organizarea asta. Mă bucur că femeile sunt mai organizate decât noi, bărbații. Și mă bucur că Mara, Cezara sunt super organizate și seamănă cu Gabriela (n.r. soția lui Mihai Morar). Eu nu văd nicio dramă în raportul de acasă.

Mă uit la fetele mele de exemplu și de fiecare dată când intru la ele în cameră totul e aranjat la linie și mă gândeam cum arăta camera mea de copil. Cum m-a suportat mama până la 18 ani să stau acasă. Eu nu am problemele astea: faceți-vă patul, faceți-vă ordine în cameră...

Eu în general nu pot să fiu autoritar, nu am credibilitate în autoritate în treaba asta. Singura autoritate a mea este vocea. Faptul că sunt o voce masculină în casă și atunci când este de trasat o regulă sau de luat o măsură, vocea asta a tatălui îmi conferă autoritate, dar altfel, eu nu pot cu autoritatea asta. Autoritatea cred că se impune prin răbdare, dragoste...", a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea Interviuri care Inspiră by Claudia Țapardel.

Mihai Morar, de la "Răi da' buni", la "Fain și Simplu". De ce a RENUNȚAT la televiziune: Mi-a spus că nu o să mă mai întorc niciodată în platoul acela

Claudia Țapardel, lecția pe care a primit-o de la tatăl ei

După mărturisirile făcute de omul de radio, Claudia Țapardel a spus un lucru pe care tatăl ei a învățat-o de mică și anume să nu mintă. 

"Familiile tradiționale românești și-au educat copii așa, un pic mai spartan, mai dur. Deși e o educație sănătoasă. Eu nu pot să mint. Îți dai seama că sunt politician și nu știu să mint! Tatăl meu, de când mă știu, care este Scorpion, deci m-a învățat și ordinea aceea perfectă, mi-a interzis să mint și m-a pedepsit atunci când spuneam și cea mai banală minciună. Eu sunt Săgetător, un om al dreptății, așadar nu știu să mint. E un lucru pe care-l am atât de bine imprimat de la tatăl meu în minte, încât nu m-a ajutat absolut deloc în politică. Și alte lucruri... în care părintele spune: "Lasă că trebuie să te înveți cu răul!"

Și nu e bine, pentru că trebuie să te înveți cu binele! Trebuie să te înveți cu vorba bună și eu cred că aici e o greșeală în modul în care românii își educă copiii. Poate acum s-au mai schimbat lucrurile, dar în trecut eram așa, educați să strângi din dinți și să mergi mai departe", a spus Claudia Țapardel. 

Mihai Morar le este recunoscător părinților

"Și eu fac parte din generația care a fost crescută cu multă autoritate, dar pe de altă parte, câtă dragoste am primit eu și sora mea din partea alor mei, n-aș putea să nu fiu vreodată recunoscător. Sunt ceea ce sunt și pot să ofer dragoste copiilor mei, oamenilor din jurul meu sau meseriei mele. Pot să ofer atâta pentru că am primit-o când eram mic și vreau să dau mai departe", a completat Mihai Morar.

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel