MICHAEL SCHUMACHER EXTERNAT. Sportivul, conștient în timpul transferului său în Elveția

Michael Schumacher
Michael Schumacher

Michael Schumacher, transferat luni de la Grenoble (Franța) la Lausanne (Elveția), a fost conștient pe toată durata călătoriei organizate în cel mai mare secret și a avut în cea mai mare parte a timpului ochii deschiși, dezvăluie ziarul elvețian Blick.

Cotidianul a reușit să găsească serviciul de ambulanță care a efectuat transportul, o societate cu sediul la Viege, în Haut-Valais (cantonul elvețian Valais), fief-ul lui Sepp Blatter, președintele FIFA.

Responsabilul societății, Mathias Volken, a confirmat că s-a ocupat de transferul lui Schumacher, fără să facă alte precizări.

MICHAEL SCHUMACHER EXTERNAT. Deplasarea a fost organizată de familia și personalul lui Michael Schumacher ca o operațiune a serviciilor secrete, adaugă Blcik.

Societatea a primit contractul pentru aducerea unui bolnav la Grenoble, fără să știe că este vorba de multiplul campion mondial de Formula 1, deoarece i-a fost furnizat un nume fals.

VEZI ȘI: Adevărata stare a lui Schumacher. Ne-am bucurat degeaba

MICHAEL SCHUMACHER EXTERNAT. Angajații serviciului de ambulanță care s-au ocupat de transport au fost obligați să-și închidă telefoanele mobile, în timp ce au văzut fața lui Schumacher, care a slăbit foarte mult în cursul celor 170 de zile de spitalizare la Grenoble, după gravul accident de schi suferit în decembrie 2013, la Meribel, în Alpii francezi, scrie ziarul.

Schumacher n-a vorbit, însă a comunicat cu cei din ambulanță prin mișcări ale capului, în timpul celor 200 km de la Grenoble la Lausanne.

MICHAEL SCHUMACHER EXTERNAT. Familia lui "Schumi", care locuiește la Gland, în Elveția, nu departe de Lausanne, a anunțat luni, spre surpriza generală, că septuplul campion al lumii a ieșit din coma în care a fost plasat după accident și că a fost transferat la spitalul universitar din Lausanne, una dintre cele mai bune clinici elvețiene, la care lucrează mari specialiști în neurologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel