Adevărata stare a lui Schumacher. Ne-am bucurat degeaba

Luni, toate ziarele dădeau cea mai bună veste din ultimul timp despre MICHAEL SCHUMACHER. La șase luni de la accidentul de schi, MICHAEL SCHUMACHER a ieșit din starea de comă, dar acest lucru nu este neapărat o mare bucurie.

Profesorul doctor Mircea Gorgan, preşedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sănătăţii explică, pe scurt, ce înseamnă pentru un pacient în stare atât de gravă ieşirea din reanimare.

VEZI ȘI: Cum comunică MICHAEL SCHUMACHER cu soția lui


"Problema cu Schumacher nu trebuie privită ca în filmele SF. Faptul că el nu mai trebuie să stea în reanimare şi că i se recomandă să înceapă un program de recuperare înseamnă că viaţa lui, în prezent, nu mai este în pericol şi că, din punctul de vedere al funcţiilor vitale, este echilibrat: nu are probleme respiratorii, nu are probleme cardiace, renale, a spus profesorul pentru Jurnalul.ro.

Întrebat care sunt şansele ca Schumacher să-şi revină complet, Mircea Gorgan a spus: "După părerea mea, şansele sunt minime. Probabil, un om în cărucior care să reuşească să comunice prin ceva. Acesta e viitorul pe care îl văd eu în cazul acestui pacient. Se poate menţine în viaţă şi funcţional un organism indiferent de gravitatea leziunilor cerebrale. Pentru cât timp? Dădeam exemplul lui Sharon care, decerebrat fiind, a fost ţinut nouă ani în viaţă. În aşa-zisă viaţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel