Meghan Markle, VICTORIE definitivă în instanță. Piers Morgan, atac: Prințesa Pinocchio

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unui tabloid celebru.

Meghan Markle a câştigat, joi, lupta în instanță împotriva tabloidului britanic The Mail on Sunday, după ce instanţa a respins recursul formulat de publicaţie împotriva unei sentinţe anterioare.

Sentința anterioară stabilea încălcarea vieţii private a Ducesei de Sussex, după ce tabloidul a publicat fragmente dintr-o scrisoare trimisă de Meghan tatălui ei, Thomas Markle, în august 2018, la trei luni după căsătoria cu Prinţul Harry.

Astfel, Curtea de Apel din Londra a respins recursul înaintat de The Mail on Sunday, argumentând că textul scrisorii "era personal, privat şi nu făcea obiectul unui interes public legitim".

În urma acestei decizii, Meghan nu va mai fi nevoită să se prezinte la un proces unde ar fi trebuit să depună mărturie atât ea, cât şi tatăl său.

Meghan Markle, prima reacție după decizia instanței

"Este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru toţi cei care s-au temut vreodată să lupte pentru ceea ce este corect. Deşi această victorie stabileşte un precedent, cel mai important este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a schimba o industrie a tabloidelor care condiţionează oamenii să fie nemiloşi şi profită de pe urma minciunilor şi durerii pe care o creează.

Acele conținuturi erau personale, private și nu chestiuni de interes public legitim. Articolele din Mail on Sunday au interferat cu așteptările rezonabile ale ducesei cu privire la confidențialitate și nu au fost un mijloc justificat sau proporțional de a corecta inexactitățile referitoare la scrisoare", a precizat Meghan Markle într-un comunicat, potrivit The Sun.

Meghan chiar și-a cerut scuze în fața instanței pentru că i-a indus în eroare după ce a suferit o aparentă pierdere de memorie, când s-a dezvăluit că a informat un consilier despre cartea Finding Freedom.

Curtea de Apel a spus în hotărârea lor că abaterea a fost „în cel mai bun caz” „nefericită din partea ei”, dar nu „a avut legătură cu problemele ridicate în motivele de recurs”.

Meghan a susținut anterior că i-a trimis tatălui ei înstrăinat scrisoarea „din suflet” de cinci pagini, după ce au atins „punctul de rupere”.

Dar într-o nouă declarație, ea a spus că a scris nota de 1.250 de cuvinte doar la sfatul membrilor seniorilor regali „A” și „B” după ce a fost pusă „presiune semnificativă” asupra ei și a prințului Harry.

Meghan Markle, atacată de Piers Morgan


Piers Morgan, gazda emisiunii TV, a atacat-o din nou pe Meghan Markle, după ce a câștigat astăzi lupta din instanță.

Meghan Markle a fost numită "Prințesa Pinocchio Bullsh*t", într-un mesaj pe care jurnalistul l-a publicat pe Twitter.

Nu este un secret faptul că Meghan Markle și tatăl ei nu au o relație bună, iar războiul dintre ei ține de ani de zile, mai ales de când actrița a intrat în Familia Regală britanică. 

Thomas Markle și-a acuzat fiica în repetate rânduri, iar la un moment dat a acuzat-o chiar de „egoism“, dată fiind perioada nepotrivită aleasă de ea și de Prințul Harry pentru a-și lansa biografia, potrivit The Sun. 

„Şi-a ales cel mai nepotrivit moment pentru a se plânge de ceva, acum lumea trece printr-o adevărată criză. O iubesc, dar nu sunt de acord cu persoana care a devenit”, a spus tatăl lui Meghan.

Prințul Charles, JIGNIT public de Meghan Markle

Recent a apărut informația potrivit căreia Ducesa de Sussex i-a luat apărarea soţului ei, Prințul Harry, însă loveşte dur în socrul ei, Prințul Charles şi tatăl ei, Thomas Markle.

Meghan îl consideră pe Prinţul Charles un cicălitor, iar asta reiese din scrisorile pe care le-a scris la un moment dat şi care au fost făcute acum publice la tribunal.    

Markle Markle considera că soţul ei era mustrat de tatăl lui, prinţul Charles, din cauza uşurinţei cu care Thomas Markle, tatăl actriței, vorbea cu presa de scandal, potrivit People, citează okmagazine.ro.

În scrisorile citate, Ducesa de Sussex i-a spus fostului ei director de comunicare, Jason Knauf, despre intenţia ei de a-i scrie o scrisoare tatălui ei, care se hotărâse pe ultima sută de metri să nu participe la nunta ei din mai 2018.

"Motivul pentru care vreau să fac asta este pentru că văd câtă durere îi cauzează asta lui H", a spus Meghan într-o scrisoare din august 2018.

"Chiar şi după o săptămână petrecută cu tatăl lui, timp în care i-a explicat situaţia la nesfârşit, familia lui continua să uite contextul şi ajunge la aceeşi frază – Ea nu poate să meargă la tatăl ei şi să-i spună să înceteze?", a continuat Meghan Markle.

"Ei, pur şi simplu, nu înţeleg. Aşa că, scriind această scrisoare, măcar H. îi va putea spune familiei lui: ‘Ea i-a scris lui o scrisoare, dar el continuă să facă acelaşi lucru'. Făcând acest lucru, îmi protejez soţul de mustrările constante de care are parte şi, cine ştie?! poate îl voi convinge şi pe tatăl meu să înceteze", a dezvăluit Meghan Markle în scrisoarea respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel