Meghan Markle, rochie cu semnificație puternică în interviul cu Oprah. Asemănare IZBITOARE cu Wallis Simpson, cea pentru care a ABDICAT Regele Edward

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Ce semnificație are rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah Winfrey.

Vezi și: Val Vâlcu, după ce Meghan Markle s-a plâns de Familia Regală la Oprah: Abia aștepta America

Interviul Prințului Harry și a lui Meghan Markle a stârnit o mulțime de controverse, dar cu toate acestea, ținuta ducesei aleasă pentru momentul special realizat de Oprah Winfrey a fost plină de semnificații.

Ce semnifică ținuta lui Meghan Markle. Lotus-ul, semnificație cheie

Punctată cu flori de lotus, rochia pe care a purtat-o ascunde mai multe semnificații puternice.

Astfel, rochia neagră, semnată de Armani, este acoperită cu o floare de lotus pe umăr, ceea ce reprezintă renașterea și purificarea. Lotusul este un simbol al reînnoirii.

"O floare de lotus este dată unei persoane care se recuperează după un accident sau un eveniment traumatic, notează revista Town & Country. Dar floarea are voința de a trăi. O sămânță de lotus poate supraviețui mii de ani fără apă". Alegerea făcută și semnificația vin la mai bine de un an după renunțarea la Familia Regală și la câteva luni de la anunțul că ducesa a pierdut o sarcină. 

Meghan Markle și Wallis Simpson, asemănare izbitoare

Mulți au observat o asemănare izbitoare între rochia purtată de Meghan Markle și cea pe care Wallis Simpson a purtat-o într-o sesiune foto oficială, din 1936.

Meghan este adesea comparată cu Simpson, o americancă divorțată care în anii 1930 s-a căsătorit cu regele Edward al Regatului Unit, motiv care l-a condus pe acesta la abdicare. Alegerea regelui de atunci, seamănă foarte mult cu decizia prințului Harry de a renunța la regalitate pentru dragoste.

Mai mult, chiar și coafura purtată de Meghan, părul legat la spate și cărarea pe mijloc, este similară cu a lui Wallis Simpson, potrivit smartradio.ro

Legătura cu Prințesa Diana

Chiar dacă nu este prima dată când ducesa de Sussex este comparată cu Prințesa Diana, mai multe elemente ale ținutei acesteia amintesc de Lady Di.

Brățara purtată de Meghan provine din colecția personală a Dianei. Soția Prințului Harry a purtat-o pentru ​​prima dată în 2018, în timpul unei călătorii în Fiji.

Din aceeași brățară a fost făcut inelul de logodnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel