Val Vâlcu, după ce Meghan Markle s-a plâns de Familia Regală la Oprah: Abia aștepta America

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry celebrei Oprah Winfrey.

”Meghan Markle cu tot cu Prințul Harry nu s-au dus în America, în așa zisa separare de Casa Regală, să lucreze, de parcă abia aștepta America cunoștințele lui Meghan Markle sau capacitatea lui Harry. Ei trăiesc tot după faptul că Harry e din Familia Regală. În Marea Britanie, Harry avea o meserie, el făcea parte din instituția monarhică britanică, reprezenta poporul britanic, o instituție care aduce miliarde de lire pe an Marii Britanii numai din turism și din contactele internaționale, dar și prin funcția de reprezentare. E un efort de a construi spiritul identitar, de a merge în comunități, de a uni societatea britanică, e ca o meserie. Harry, în America, exploatează notorietatea dobândită prin fostul său statut de membru al Casei Regale, nu se bate lumea pe competențele lui Meghan și ale lui Harry, nu-și câștigă existența ca antreprenori.

Vezi și: Meghan Markle, la un pas de sinucidere din cauza familiei regale. Boris Johnson, reacție: Cea mai mare admiraţie pentru regină

Poate că au luat o mulțime de bani de pe urma interviului acordat lui Oprah. În anii `90 era descurajată, nu se aplica tehnica de a plăti interviurile tocmai pentru ca oamenii să nu povestească ceea ce vrea reporterul să audă. Când câștigi din astfel de interviuri, dacă a câștigat, ești dispus să înflorești lucrurile, să creezi conflict, să dai detalii picante. Dacă face voluntariat, rupe tăcerea că nu mai suporta Meghan Markle situația, nu mai e nimic de zis. Înseamnă că s-a dus la muncă în America și, între timp, mai dă și interviuri din spirit cetățenesc” a comentat Val Vâlcu interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel