Meghan Markle, mesaj ascuns după interviul cu Oprah. Semnificația din spatele colierului cu cristal albastru purtat la prima apariție după scandal

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Meghan Markle a transmis un mesaj ascuns, la prima apariție după dezvăluirile din emisiunea cu Oprah Winfrey.

Vezi și: Regina Elisabeta, cadou neașteptat pentru Meghan și Harry. James Corden a izbucnit în râs: Nu mi-o pot imagina pe Regină dând comandă de așa ceva

Odată cu intrarea în Familia Regală britanică, Meghan Markle a transmis prin intermediul vestimentației și a bijuteriilor o mulțime de mesaje codate. Chiar dacă s-a retras alături de Prințul Harry din Casa Regală, la începutul anului 2020, ducesa continuă să transmită mesaje subtile, iar unul dintre momente a fost chiar și interviul acordat pentru Oprah Winfrey, interviu ce a stârnit o mulțime de controverse. 

Meghan Markle, mesaj ascuns printr-un lănțișor

Într-o apariție recentă în cadrul unui interviu al Prințului Harry în emisiunea lui James Corden, The Late Late Show, Meghan Markle a apărut prin Face Time. Bijuteria purtată de ducesă a atras privirile tuturor. 

Lănțișorul cu cristal albastru costă puțin peste 5.300 de lei și are și o semnificație specială, se pare.

Potrivit Page Six , acest accesoriu costisitor face parte dintr-o colecție de talismane, lansată chiar de către brandul deținut de Taryn Toomey, buna prietenă a lui Meghan Markle. Decrierea oficială a produsului menționează că piatra de Lapis Lazuli te ajută să de exprimi și să arăți lumii adevărul tău interior.

Această piatră mai este privită și ca un simbol al sincerității și al înțelepciunii. Este deosebit de utilă pentru persoanele care au nevoie de un plus de încredere și care vor să se conecteze mai bine cu sinele și să își asculte vocea interioară.

Meghan Markle, eliberată după interviul cu Oprah

Apariția scurtă a lui Meghan Markle în emisiunea lui James Corden a avut loc cu doar câteva zile înainte să aibă loc interviul exploziv cu Oprah Winfrey, în care a afirmat că se simte eliberată pentru că poate, în sfârșit, să rostească adevărul și să spună ceea ce simte.

La fel ca Meghan Markle, și Prințesa Diana obișnuia să transmită prin vestimentație și bijuterii mai multe mesaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel