Meciurile din Fed Cup, mutate din China din cauza coronavirusului

Tenis
Tenis

Meciurile din Grupa I Asia/Oceania din cadrul turneului de Fed Cup, care erau programate să se desfășoare în orașul Dongguan, din China, în perioada 4-8 februarie, se vor juca acum în Nur-Sultan din Kazakhstan. Partidele de tenis au fost mutate din cauza coronavirusului.

Meciurile de fotbal, de box și baschet vor suferi și ele modificări din cauza virusului din China. Partidele din grupa B din runda a treia a turneului de calificare AFC Women la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului 2020, ce trebuiau să aibă loc în orașul Wuhan, în perioada 3-9 februarie, se vor desfășura la Sydney. Tot în orașul Wuhan erau programate meciuri de calificare la JO, box, în perioada 3-14 februarie. Acestea au fost amânate și se caută încă orașul care le va găzdui, dar și data.

Meciul din supercupa Chinei, amânat

În ceea ce privește meciul din Supercupa Chinei, dintre echipele Guangzhou Evergrande și Shanghai Shenhua, care trebuia să aibă loc la 5 februarie, a fost amânat, la fel ca și startul Ligii chineze de baschet.

Play-off-ul Ligii Campionilor a Asiei dintre Shanghai SIPG și Buriram United (Thailanda) va avea loc marți, 28 ianuarie, cu porțile închise. Potrivit bbc.com, până acum 56 de oameni au murit din cauza coronavirusului și în jur de 2000 de oameni suferă de cest virus, potrivit autorităților chineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel