Marilyn Monroe, relaţie cu o femeie timp de doi ani

MARILYN MONROE ar fi avut o relaţie  cu profesoara ei de teatru, Natasha Lytess. Cele două au locuit împreună timp de doi ani, perioadă în care s-au considerat "soţ şi soţie", relatează Daily Mail.

MARILYN MONROE i-a povestit la un moment dat amicului ei, Ted Jordan, că ea şi Natasha se culcau împreună: „De ce nu? Sexul e ceva ce faci cu oamenii pe care îi placi. Ce ar putea fi greşit într-un act atât de natural?", a spus Marilyn la un moment dat.

MARILYN MONROE. Cele două femei au locuit împreună timp de doi ani, perioadă în care se autointitulaseră „soţ şi soţie". Într-un interviu acordat de Natasha în anul 1962, aceasta a mărturisit că actriţa stătea mai tot timpul goală în locuinţa lor.

„Acasă, era mereu goală. 6 sau 7 sau 8 ore... ea stătea dezbrăcată cât era ziua de lungă! Şi nu exagerez!", a povestit ea.

Citește și: Marilyn Monroe, ucisă la comandă. Teoria care dă peste cap istoria!

Cu toate acestea, fosta profesoară a precizat că Marilyn era extrem de nesigură pe sine, chiar dacă cei din jurul ei o adorau: „Când cineva i-a spus odată arăţi sexi, nu i-a plăcut deloc", a spus Natasha.

MARILYN MONROE. Din acest motiv, vedeta de la Hollywood prefera să o aibă mereu alături pe profesoara sa, chiar şi atunci când se afla pe platoul de filmare, relatează sursa citată: „La filmări trebuia să-i stau foarte aproape. (...) Foarte des, când operatorii luau un prim plan cu ea, eu o ţineam de mână. A trebuit să o sprijin de fiecare dată", a povestit ea.

Citește și: Iată cum arăta Marilyn Monroe la 19 ani - FOTO

De-a lungul vieții, MARILYN MONROE a fost căsătorită de trei ori. Cu toate acestea, ea a recunoscut de mai multe ori că ar fi fost atrasă din punct de vedere sexual şi de femei, printre care Joan Crawford, Marlene Dietrich şi Barbara Stanwyck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel