Marilyn Monroe, ucisă la comandă. Teoria care dă peste cap istoria!

Doi jurnaliști de investigație americani susțin că Marilyn Monroe a fost ucisă la ordinul lui Bobby Kennedy, fratele carismaticului preşedinte, fiindcă intenţiona să dezvăluie detalii picante din viaţa familiei sale.

Dezvăluirile se regăsesc într-o carte scrisă de cei doi jurnalişti de investigaţie americani.

Aceștia susțin că Bobby Kennedy l-ar fi avut complice pe psihiatrul actriţei, care i-ar fi făcut o injecţie letală chiar în inimă. La începutul anilor 60, Marilyn se iubea cu preşedintele Kennedy, dar şi cu fratele lui. Când Bobby a încercat să se îndepărteze de Marilyn, aceasta a ameninţat că va spune totul, iar asta pare să-i fi adus sfârşitul, potrivit The Guardian.

Jay Margolis si Richard Buskin spun că asasinatul a fost comandat chiar de către Robert Francis "Bobby" Kennedy, fratele mai mic al preşedintelui SUA, John Fitzgerald Kennedy. Cartea "The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed" prezintă informaţii necunoscute până astăzi. Astfel, cei doi susţin că Marilyn era pe cale să divulge secrete terifiante în legătură cu preşedintele SUA, informaţii pe care ea le-ar fi scris într-un jurnal.

VEZI ȘI: Iată cum arăta Marilyn Monroe la 19 ani - FOTO

Mai mult, Bobby ar fi acţionat împreună cu cumnatul său şi cu psihiatrul actriţei, doctorul Ralph Greenson. Medicul i-ar fi făcut lui Marilyn o injecţie direct în inimă, care i-a fost fatală. Iniţial, s-a crezut că Greenson a încercat să o salveze. 

Asistentul de pe ambulanţă a declarat de asemenea că l-a văzut pe psihiatrul vedetei cum îi injecta pacientei direct în inimă o soluţie nediluată de pentobarbital într-un mod atât de brutal încât i-a rupt o coastă. 

Bobby Kennedy și doctorul Greenson au fost văzuți împreună de martori intrând în locuința ei în ziua în care vedeta a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel