Marcel Ciolacu, avertisment pentru Guvernul Orban: Vom avea încă o lege neconstituţională. Au venit doar cu minciuni

Florin Răvdan / 09 ian 2020 / 12:47 Salveaza PDF Comentarii

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat din nou Guvernul Orban că nu vrea dublarea alocaţiilor pentru copii, şi le-a adus aminte liberalilor şi de un alt proiect. 

"PNL trebuie să-și aducă aminte și de proiectul inițiat privind reducerea TVA de la 19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%. Să-l punem și pe acesta pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare.

Pe de altă parte, este foarte bine faptul că PNL și-a adus aminte că avem o prevedere, adoptată deja de Parlament, prin care se dublează alocațiile copiilor, prevedere pe care însă domniile lor nu au găsit de cuviință să o și pună în aplicare. Deși a trecut aproape o lună, PNL nu a fost interesat de găsirea unei soluții.", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Avertisment de la PSD: Încă o lege neconstituţională

 

"PSD este pentru tăierea pensiilor speciale, însă așa cum vrea PNL va fi doar o altă lege declarată neconstituțională. Pentru a face efectiv dreptate, pentru ca sumele să fie reduse, noi am inițiat legea supra-impozitării pensiilor speciale și am votat-o deja la Senat. PSD va vota supraimpozitarea pensiilor, cu excepția militarilor, întrucât aceștia își riscă viața în teatrele de operațiuni. Până acum, PNL a venit doar cu minciuni. Se fac că fac, nedorind în realitate să schimbe nimic!", a mai scris preşedintele interimar al PSD. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24