Maia Morgenstern, amenințată. Oana Monica: Mesajul este amenințător pentru întreaga instituție, pentru că ne atacă în mod direct

Sursă foto: Facebook Maia Morgenstern
Sursă foto: Facebook Maia Morgenstern

S-a deschis o anchetă după ce actrița Maia Morgenstern, managerul Teatrului Evreiesc de Stat, a primit pe adresa de mail a instituției amenințări cu moartea.

Maia Morgenstern a depus sâmbătă o plângere la poliție și a prezentat mesajele primite, în care expeditorul lansa amenințări cu moartea. Până acum fi fost identificați doi posibili suspecți, unul din București, celălalt din județul Timiș. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, Direcția de Investigații Criminale ar fi primit sprijinul Brigăzii de Securitate Cibernetică din SRI pentru a-i găsi pe cei doi. Colegii actriței susțin că aceste mesaje sunt o amenințarea la adresa tuturor actorilor de la Teatrului Evreiesc de Stat.

„Din punctul nostru de vedere mesajul este amenințător pentru întreaga instituție, pentru că ne atacă în mod direct, ne atacă managerul, ne atacă angajații instituției, atacă condiția instituției și o întreagă comunitate. Cred că nu ne putem întoarce într-un timp care vrem să-l uităm din punct de vedere istoric, astfel că nu trebuie să lăsăm problemele actuale ale prezentului să ne ocupe mintea complet.”, a declarat Oana Monica Nae, PR Teatrul Evreiesc de Stat, citează ProTv.ro.

Deocamdată autoritățile nu au oferit prea multe detalii despre cei doi suspecți. Mesajul făcut public de actriță era semnat de semnat de partidul AUR, dar George Simion a declarat că este vorba despre o „intoxicare incalificabilă” și că persoana care a trimis mesajul nu este membru al partidului pe care îl conduce.

VEZI ȘI: Amenințări cu moartea primite de Maia Morgenstern, semnate ”din partea AUR”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel