Amenințări cu moartea primite de Maia Morgenstern, semnate ”din partea AUR”

Facebook Maia Morgenstern
Facebook Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a publicat un e-mail în care a primit amenințări. 

Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR. Președintele George Simion susține că este vorba despre o „intoxicare incalificabilă” și anunță că persoana care a trimis mesajul nu este membru al partidului pe care îl conduce.

Maia Morgenstern a postat totul pe contul de Facebook. „Iată ce primesc de sărbătoare de Pesach. Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris actrița în mediul online, publicând ulterior textul unui e-mail ce conține amenințări cu moartea și jigniri greu de redat:

Imediat după ce Maia Morgenstern a făcut public mesajul cu amenințări, președintele AUR, George Simion, a transmis un comunicat de presă în care se dezice categoric și condamnă „atacul” la adresa actriței: „Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! (...) Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească făptașul cu celeritate. Sunem alături, cu spiritul treaz și inima vrednică, de doamna Maia Morgenstern și de întreaga comunitate evreiască din România care acum sărbătorește Paștele, marea sărbătoare a eliberării din robie a poporurului evreu. Sus să avem inimile!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel