Măști minune pentru ten

Ingrediente ce par banale te ajută să scapi de imperfecțiuni, riduri, acnee.

Orice femeie este îngrijorată pentru tenul ei și ar face orice pentru a îl menține ferm și delicat. Măștile au dat întodeauna rezultate bune și sunt accesibile oricui, ingredientele le poți găsi chiar în propria bucătărie.

Măștile pe bază de lămâie și roșii sunt un remediu excelent pentru pistrui și pete, acizii din lămâie îndepărtează celulele moarte, lăsănd pielea catifelată.

Măștile cu argilă sunt bune pentru aproape toate tipurile de ten. Argila în combinație cu apa sau zeama de lămâie este un bun tratament pentru tenul gras, se aplică pe toată fața și se lasă să acționeze 10-15 minute. Împotriva ridurilor se folosește argila în combinație cu avocado stimulând producţie de colage şi efectele îmbătrânirii la nivelul epidermei.

Mierea este unul din cele mai bune remedii pentru ten, astfel pentru hidratarea unui ten uscat se incălzește o linguriță de miere și se aplică pe pielea umeda, se lasă să actioneze 10 minute, iar apoi se clătește cu apa caldă.

Împotriva acneei cel mai bun tratament constă în separerea gălbenușului de albuș, se bat albușurile până devin spumă, se aplică pe zonele cu probleme și se lasă să acționeze 20 de minute.

Măștile sunt un răsfăț pentru tenul tău, îl luminează, hidrateaza, tonifică, catifelează, dând senzația unei vizite la salon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel