LUCIAN BUTE s-a accidentat și nu va mai boxa cu ROBERTO BOLONTI pe 6 decembrie

Pugilistul român Lucian Bute trebuia să boxeze cu Roberto Bolonti pe 6 decembrie, în Centre Bell, însă meciul a fost amânat.

Lucian Bute nu va putea boxa la data stabilită, din cauza unei accidentări la spate pe care a suferit-o în timpul unui antrenament.

Problemele la spate pe care le acuză românul nu par să fie foarte grave, însă medicii i-au recomandat să ia o pauză de două săptămâni.

"Am vorbit cu el, Lucian e foarte dezamăgit şi nefericit. Mi-a spus că nu poate ridica braţele şi că are dureri. Accidentarea asta pare să fie pur ghinion, pentru că nu ştiu să fi avut astfel de probleme în trecut. Este un ghinion teribil", a declarat preşedintele InterBox, Jean Bedard, citat de gsp.ro.

"Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea să nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău, dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sunt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!", a fost anunţul pe care Lucian Bute l-a făcut prin intermediul contului său oficial de Facebook.

Vezi și: Bute întâlnește "Bestia" în următorul meci. Când și unde vor boxa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel