LUCIAN BUTE - ROBERTO FELICIANO BOLONTI, pe 6 DECEMBRIE, la CENTRE BELL din MONTREAL. Prima reacție a lui LUCIAN BUTE după ce a aflat că va boxa cu "BESTIA" din ARGENTINA

Clubul InterBox a anunţat, luni, că pugilistul român Lucian Bute va boxa pe 6 decembrie, în arena Centre Bell din Montreal, împotriva argentinianului Roberto Feliciano Bolonti.

Meciul din 6 decembrie va fi primul pentru Lucian Bute după înfrângerea din ianuarie cu Jean Pascal şi totodată primul de când este antrenat de Freddie Roach. Românul a apelat la serviciile legentarului antrenor după ce în luna martie a renunţat la lunga colaborare cu Stephan Larouche.

Vezi și: LUCIAN BUTE a anunțat că următorul său meci va avea loc pe 6 DECEMBRIE

Cum Bute încă nu şi-a exprimat dorinţa de a se retrage, această decizie de a fi antrenat de Freddie Roach pare a reprezenta o dorinţă de a reveni în topul boxului mondial.

Roberto Feliciano Bolonti a fost campion WBC Latino la categoria supermijlocie și a pierdut ultimul meci cu Jurgen Brahmer. De partea cealaltă, Lucian Bute este în căutarea primei victorii după cea înregistrată în noiembrie 2011, cu Glen Johnson, la Quebec.

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine.

Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o noua echipă", a declarat Lucian Bute, conform gsp.ro.

Roberto Feliciano Bolonti (35 de ani)
Înălţime: 1.80
Nickname: Bestia
Palmares: 35 de victorii (24 prin KO) - 3 înfrângeri

Citește și: Lucian Bute a suferit o semipareză. Interbox a ascuns acest lucru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel