Andi Moisescu, lovitură pentru Olivia Steer. Cine e fosta sa iubită. E CELEBRĂ. "Atracţia EXISTĂ și azi"

Iată cine este femeia celebră alături de care Andi Moisescu a stat cinci ani, înainte de Olivia Steer.

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune, dar nu-și expune deloc viața personală. Ei bine, acesta este motivul pentru care aprope nimeni nu știe cine a fost iubita lui celebră, înainte de a se căsători cu Olivia Steer.

Este vorba despre Mirela Bucovinean, alături de care Andi Moisescu a stat cinci ani și chiar dacă mulți se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Prezentatorul TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, spunând că era foarte atras de ea, doar că în anul 2003, ambii au decis să meargă pe drumuri separate. 

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, citează cancan.ro

Citește și: EXCLUSIV Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Cu ce se ocupă Mirela Bucovicean, fosta iubită a lui Andi Moisescu

Fosta parteneră a lui Andi Moisescu a decis să se axeze pe carieră și și-a deschis o platformă care se axează pe designul românesc.

”Pentru mine progresul profesional este să cer în fiecare zi mai mult de la mine, să nu mă opresc la apariția unui succes intermediar, să învăț constant, să fiu curioasă, să caut răspunsuri, să pot da societății ceva înapoi”, declara Mirela Bucovicean într-un interviu pentru The Woman.

Citește și: Revenire la starea de URGENȚĂ. Românii, ÎNGRIJORAȚI. Studiu de ultim moment

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiecare zi e un nou inceput. Si o noua sansa pentru noi sa facem lucrurile altfel. Cu ce gand ai plecat in dimineata asta?

O postare distribuită de CHANGE MAKER (@mirela.bucovicean) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel