Lorena Luchian, după ce Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea: Un gest reprobabil! Trebuie neapărat să ne solidarizăm

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Actrița Lorena Luchian a catalogat drept reprobabil gestor celor care au amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern. Între timp, unul dintre suspecți a fost reținut de polițiști.

"Este o dovadă clară că ura și vrăjmășia domină în societatea noastră și iată că în anul 2021 este o lumină reprezentantă a antisemitismului. Gestul este unul reprobabil. Trebuie neapărat ca și noi, cei din spațiul public, să ne asigurăm că aceste fapte sunt sancționate și că toleranța noastră este zero. Este foarte ușor să stai în spatele unei tastaturi și să faci asemenea gesturi. Nu știu neapărat dacă oamenii devin mai radicali, dar cred că ultimul an, precum și anul în curs, a fost destul de șubred. ne confruntăm cu o perioadă îngrozitoare, cu o pandemie la nivel mondial, și probabil că ies la iveală tot soiul de răutăți, pentru că asta este cel mai ușor să faci, să propagi ură. Din păcate, oamenii au uitat ce înseamnă bunătatea.

Suntem o nație dezbinată și iată că suntem atacați și noi, cei din sectorul cultural. Instituția Teatrului Evreiesc este una de mare însemnătate și importanță și pentru mine, dar și pentru colegii noștri. Am colaborat de nenumărate ori, iar doamna Maia în calitatea ei de om este poate cea mai generoasă persoană și blândă pe care am cunoscut-o, iar în calitatea ei de manager a adus teatrului vizibilitate, l-a renovat, așadar consider inadmisibile astfel de gesturi reprobabile și trebuie neapărat să ne solidarizăm cu toții.", a declarat Lorena Luchian la RealitateaPlus. 

Reamintim că s-a deschis o anchetă după ce actrița Maia Morgenstern, managerul Teatrului Evreiesc de Stat, a primit pe adresa de mail a instituției amenințări cu moartea. Până acum au fost identificați doi posibili suspecți, unul din București, celălalt din județul Timiș. 

VEZI ȘI: Maia Morgenstern, amenințată. Oana Monica: Mesajul este amenințător pentru întreaga instituție, pentru că ne atacă în mod direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel