Logoul Google, desenat de elevi de Ziua Naţională a României

Doodle4Google
Doodle4Google

De Ziua Naţională a României, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de căutare Google cu un desen reuşit, anunţă Mediafax.

Elevii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani vor putea participa la o competiţie de desen pentru sigla Google, organizată de programul „Doodle 4 Google”. Tinerii se vor întrece cu desene pe tema „România mea este...”, în care vor arată ce reprezintă ţara pentru ei. Desenul câştigător va fi prezentat pe pagina de start Google în data de 1 decembrie 2012.

Google România premiază învingătorul cu suma de 15.000 de lei, iar pe cei zece finalişti cu tablete. Câştigurile sunt şi la nivel de instituţie, astfel că şcolile primilor cinci elevi clasaţi vor beneficia de o bursă de tehnologie în valoare de 20.0000 de lei.

Desenele vor fi selectate în mai multe etape. Mai întâi echipa Google va alege cele mai reprezentative 250 de desene, iar dintre acestea juriul va selecta 30 să meargă mai departe. Cele 10 desene finaliste vor fi supuse votului public, iar desenul care va primi cele mai multe voturi va fi desemnat câştigător. Dintre membrii juriului format din personalităţi artistice va face parte şi Andreea Esca.

Copiii pot fi înscrişi în concurs atât de părinţi cât şi de profesori, pe site-ul Doodle 4 Google (www.google.ro/doodle4google) , acolo unde desenele vor fi votate. Elevii nu au voie să participe cu mai mult de un desen.

Voturile vor putea fi exprimate în luna noiembrie, pe site-ul Google.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel